Νάπολι - Μπολόνια 3-0: Κορυφή ξανά μέχρι να πει... Ινσίνιε! (BINTEO)

Παρασκευή, Οκτώβριος 29, 2021 - 9:05πμ
Νάπολι - Μπολόνια

Ο Λορέντσο Ινσίνιε αυτή τη φορά έβαλε τα πέναλτι (δύο γκολ) και η Νάπολι θριάμβευσε επί της Μπολόνια (3-0), επιστρέφοντας άμεσα στις νίκες και την κορυφή του Campionato!


Το όνομά του φιγούραρε στην κορυφή με τους πιο αναποτελεσματικούς εκτελεστές πέναλτι της σεζόν σε όλη την Ευρώπη. Κανείς από τα Top-5 πρωταθλήματα δεν είχε περισσότερα χαμένα από τον Λορέντσο Ινσίνιε στο ξεκίνημα της σεζόν. Για καλή του τύχη, κανένα από τα τρία ανεπιτυχή δεν στοίχισαν βαθμό στους Παρτενοπέι, που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να επικρατούν απέναντι σε κάθε δυσκολία. Όταν, όμως, ο capitano έχει «κέφια» και... σημάδι, τότε όλα γίνονται αυτομάτως πιο εύκολα. Έτσι όπως συνέβη και κόντρα στη Μπολόνια, με τον Ινσίνιε να σκοράρει δις από την άσπρη βούλα και να σφραγίζει άνετη τριάρα για την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι που παρακολουθούσε από τη σουίτα (τιμωρημένος), η οποία τη φέρνει ξανά στην κορυφή... σαν να μην πέρασε μια (αγωνιστική) μέρα.

Οι Ναπολιτάνοι ξεπέρασαν γρήγορα-γρήγορα την πρώτη τους φετινή απώλεια βαθμών στο ισόπαλο ντέρμπι με τη Ρόμα (0-0), έχοντας κλασικά σε «τρελή» φόρμα το «θωρηκτό», Βίκτορ Οσιμέν, ακόμη και στις βραδιές που δεν σκοράρει. Μαζί του συντονίστηκε και όλη η μεσοεπθετική γραμμή, με τον «απελευθερωμένο» φέτος, Φαμπιάν Ρουίθ να δίνει προβάδισμα στο 18', με γκολάρα εκτός περιοχής από ασίστ του Ελμάς και κλέψιμο κατόπιν πίεσης στην περιοχή των Ροσομπλού.

Υποστήριξη: SilkTech