Γιουβέντους - Σασουόλο 1-2: Σοκ στο τέλος για την «Κυρία»

Τετάρτη, Οκτώβριος 27, 2021 - 11:04μμ
Γιουβέντους - Σασουόλο

Η Γιουβέντους όχι απλά δεν κατάφερε να αντιδράσει μετά την ισοπαλία με την Ιντερ, αλλά ηττήθηκε κιόλας από τη Σασουόλο 2-1, είναι στο -13 από την κορυφή και πλέον το βλέμμα είναι μόνο στο Champions League.


Η Γιούβε μπήκε δυνατά στο ματς, πίεσε και στο δεκάλεπτο είχε δυο καλές ευκαιρίες με Κιέζα και Ντε Σίλιο. Η «Κυρία» ήταν καλύτερη, αλλά στο 14΄ο Ραμπιό δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Καλός ρυθμός, με τη Γιουβέντους να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 37', όταν το σουτ του Ντιμπάλα βρήκε δοκάρι. Κι αφού δεν έγινε το 1-0, ήρθε το 0-1 στο 44′ με ωραίο τελείωμα του Φρατέζι έπειτα την κάθετη του Ντεφρέλ!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έβαλε τον Κουαδράδο περιμένοντας αλλαγή στην εικόνα. Στο 55′, όμως, ο Αλεξ Σάντρο δε βρήκε στόχο με κεφαλιά, ενώ στο 58′ ο Αϊχάν έδιωξε λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή σε σουτ του Κουαδράδο. Το 1-1 έγινε στο 76′ με την κεφαλιά του ΜακΚένι έπειτα το φάουλ του Ντιμπάλα. Η πίεση έγινε εντονότερη, ωστόσο στο 90+5' ήρθε το δεύτερο σοκ, με τον Λόπες να κάνει το 1-2 στην αντεπίθεση.

Γιουβέντους: Περίν, Ντανίλο (80′ Κουλουσέφσκι), Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Ντε Σίλιο (13′ Αλεξ Σάντρο), Κιέζα, ΜακΚένι, Λοκατέλι (80′ Αρτούρ), Ραμπιό (46′ Κουαδράδο), Ντιμπάλα, Μοράτα (63′ Κάιο Ζόρζε).

Υποστήριξη: SilkTech