Με νίκες εκτός έδρας συνέχισαν ΝΟΠ και ΝΕΠ στην Α2

Κυριακή, Οκτώβριος 24, 2021 - 5:29μμ
Τρία στα τρία ο ΝΟΠ

Εξαιρετικός ο ΝΟΠ νίκησε το απόγευμα της Κυριακής την ΠΕΚΕ Βροντάδου στη Χίο με 17-8  για την 3η αγωνιστική του 72ου πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής.

Παρά την κούραση του ταξιδιού η ομάδα του ΝΟΠ ξεκίνησε δυνατά στην πρώτη περίοδο όπου προηγήθηκε με 1-4 και συνέχισε στο ίδιο μοτίβο και στη δεύτερη με το ημίχρονο να λήγει 2-6.

Στην τρίτη περίοδο η ομάδα μας συνέχισε να ανεβάζει τη διαφορά με το σκορ να βρίσκεται πλέον στο 5-11.
Στην τελευταία περίοδο η ΠΕΚΕΒ εμφανίστηκε κουρασμένη λόγω της έλλειψης προπονήσεων (το Ιωνικό κολυμβητήριο στη Χίο ήταν κλειστό λόγω επισκευών και άνοιξε πριν μερικές ημέρες) και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 8-17
Τα 8λεπτα: 1-4, 2-6, 5-11, 8-17
Τα γκολ του ΝΟΠ: Γεωργαράς 4, Κανελλόπουλος 2, Ρογδάκης 2, Λυκούδης 2, Ανδρικόπουλος 3, Πασσάς 3, Νέγκιζ 1
Η αποστολή του ΝΟΠ:
Βυθούλκας, Γεωργαράς, Πολάτος, Κανελλόπουλος, Ρογδάκης, Γουρδούπης, Κωνσταντακόπουλος, Λυκούδης, Γκότσης, Ανδρικόπουλος, Πασσάς, Μαυριόπουλος, Καραΐσκος, Νέγκιζ
Προπονητής: Βασίλης Λαμπάτος
Β. Προπονητής: Σπύρος Μπουλουγουράς
Έφορος: Γιώργος Θωμόπουλος

* «Ακολουθήσαμε το πλάνο μας», δήλωσε ο Βασίλης Λαμπάτος αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης και πρόσθεσε: «Είχαμε πει να κρατήσουμε υψηλό ρυθμό στο παιχνίδι μας, κάτι που πράξαμε μέσα στην πισίνα, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να εξελιχθεί εύκολα για εμάς. Ποτάραμε στην ταχύτητα της ομάδας και εν τέλει δικαιωθήκαμε για την επιλογή μας».

ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΔΙΠΛΟ Η ΝΕΠ

Η ΝΕΠ πέτυχε σπουδαίο «διπλό» στην Καλαμάτα, καθώς επικράτησε του τοπικού Ναυτικού Ομίλου με  9-8 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του  πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Ανδρών πόλο.
«Θεωρώ ότι είμαστε καλύτεροι και κερδίσαμε δίκαια, όμως δεν επιτρέπεται όταν κερδίζεις με 6-2 να χαλαρώνεις και να σε ισοφαρίζουν», ανέφερε αμέσως μετά το παιχνίδι ο προπονητής της ΝΕΠ, Μιχάλης Ξανθόπουλος και τόνισε: «Υπάρχει βεβαίως δικαιολογία για αυτό, είμαστε μια καινούργια ομάδα, έχουμε στις τάξεις μας και κάποια παιδιά από την Αθήνα, οπότε είναι λογικό να θέλουμε χρόνο και παιχνίδια για να δείξουμε τις δυνατότητές μας. Πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε καλύτερα κάποια πράγματα και κάποιες καταστάσεις την ώρα των αγώνων. Οφείλουμε να περιορίσουμε τα λάθη μας, είναι πρόβλημα, είναι αδυναμία μας το ότι επαναλαμβάνουμε τα λάθη μας. Πάλι χάσαμε τετ α τετ, αστοχήσαμε και σε πέναλτι. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτά τα κομμάτια».
Διαιτήτευσαν οι Μπουδραμής και Μάρκοβιτς. Τα 8λεπτα: 2-2, 2-4, 1-1, 3-2. Τα γκολ του ΝΟ Καλαμάτας: Θεοδωρακόπουλος 1, Διαμαντόπουλος 1, Παναγιώταρος 2, Καρπέτας 1, Τζουβέλης 3.
ΝΕΠ: Λιβαθηνός, Κανελλόπουλος 1, Κοντονής, Τουλγαρίδης 2, Μουστεράκης 1, Μπάρλος, Σπανογιάννης, Πετρόπουλος 3, Πίτσικας 1, Καρράς, Γκοτσόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Αποστολίδης, Μπρακατσέλος, Γιαννακέας 1.

Υποστήριξη: SilkTech