Η αποστολή της Παναχαϊκής για Καλαμάκι * Ευχές Π. Σεμιτέκολου

Σάββατο, Οκτώβριος 23, 2021 - 1:11μμ
Πρεμιέρα στην Πρέβεζα

Η Παναχαϊκή ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον εκτός έδρας αγώνα της 1ης αγωνιστικής του 57ου πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής με τον Αχέρωντα Καναλακίου (24/10 - 15:00).

Ο προπονητής Ζέλικο Κάλαϊτζιτς ανακοίνωσε αποστολή που αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Αθανασόπουλος, Μπαμπούνης, Αγκαράι, Καρακλάιτς, Αλεξόπουλος, Χαντί, Γούλας, Κατσής, Κυβελίδης, Κωνσταντακόπουλος, Λούσκος, Μπελεζάκης, Μπουρλάκης, Παπαχρονόπουλος, Πολίτης, Σελινιωτάκης, Σμίλτος, Στασινόπουλος, Στεργίδης, Τεγούσης.

Η αποστολή της Παναχαϊκής θα αναχωρήσει το μεσημέρι του Σαββάτου (23/10) και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης.

Παναχαϊκή ΓΕ: Οι ευχές του Π. Σεμιτέκολου προς τον Π. Σταθάκη για καλή σεζόν και επίτευξη των στόχων

Αρχίζει αύριο το μεσημέρι από το Καναλάκι της Πρέβεζας η φετινή μεγάλη «περιπέτεια» της Παναχαϊκής στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και με μοναδικό στόχο την άμεση επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες. Όλη η Πάτρα θα βρίσκεται (νοερά) κοντά στην μεγάλη αυτή κοκκινόμαυρη προσπάθεια, φυσικά και η ερασιτεχνική Παναχαϊκή που έστειλε το δικό της μήνυμα προς τον επικεφαλής του διοικητικού σχήματος της ομάδας Πέτρο Σταθάκη, δια... χειρός του προέδρου της Παναγιώτη Σεμιτέκολου. «Πέτρο, θα ήθελα πολύ αύριο να είμαι κοντά στην ομάδα στο ξεκίνημά της, προσωπικοί όμως λόγοι δεν μου επιτρέπουν να το πράξω. Η σκέψη και το μυαλό μου όμως, όπως και όλης της πόλης, θα είναι δίπλα στα παιδιά και σε σένα όχι μόνο για μια πολύ καλή αρχή, αλλά και επίτευξη του στόχου που έχει τεθεί. Καλή επιτυχία, που την πιστεύω ολόψυχα», ανέφερε ο Παναγιώτης Σεμιτέκολος, με την ερασιτεχνική εννοείται να είναι δίπλα και να στηρίζει με κάθε τρόπο αυτό το εγχείρημα.

Υποστήριξη: SilkTech