Ένας πρωταθλητής στην «Playsports»

Παρασκευή, Οκτώβριος 22, 2021 - 7:30πμ
Φάνης Γκέκας

Την τιμή και την χαρά να γνωριστούν από κοντά και να μιλήσουν με έναν «Πρωταθλητή» είχαν το μεσημέρι της Πέμπτης τα μέλη της «playsports», δεχόμενοι την επίσκεψη του Φάνη Γκέκα στα γραφεία της εταιρείας στην Αυλίδος 43 στην Πάτρα.

Ο νέος προπονητής του Παναιγιαλείου και ένας από τους «θρύλους» της Εθνικής ομάδας, βρέθηκε στην Πάτρα για να δει από κοντά τα νέα ρούχα (σ.σ. με την τελευταία καινοτομία της εταιρεία σε fluo χρώματα) που θα φοράει φέτος η ομάδα του Αιγίου στην Γ’ Εθνική και να γνωριστεί με τον Άρη Ρούσσο και τους… παίκτες του.

Συνοδευόμενος από κάποιους ποδοσφαιριστές των «Πασάδων», ο Λαρισαίος σπουδαίος φορ της Εθνικής, του Παναθηναϊκού, της Μπόχουμ, της Λεβερκούζεν, της Άιντραχτ και πολλών ακόμη ομάδων σε Γερμανία και Τουρκία, συνομίλησε και φωτογραφήθηκε με τους εργαζόμενους που οι περισσότεροι είναι και ποδοσφαιριστές, με τους οποίους είχαν πολλά να πουν.

Κάπου ανάμεσα στις συζητήσεις υπήρξαν και τα ανάλογα «πειράγματα» για Παναιγιάλειο, Παναχαϊκή και Άρη Πατρών, με τους «κόκκινους» της Πάτρας να δίνουν ραντεβού στο Κύπελλο Ερασιτεχνών με τον νέο προπονητή των Αιγιωτών.

Υποστήριξη: SilkTech