Φίλαθλος στο Τβέντε - Βίλεμ κουβάλησε ταυτόχρονα 48 ποτήρια μπύρας

Τετάρτη, Οκτώβριος 20, 2021 - 8:06πμ
Τβέντε - Βίλεμ

Ένας φίλαθλος της Τβέντε έγινε viral αφού κουβάλησε ταυτόχρονα 48 ποτήρια μπύρας στην αναμέτρηση με τη Βίλεμ.

Ο Κρίστιαν Ρούτχερινγκ έγινε viral στο διεθνές διαδίκτυο για έναν αρκετά περίεργο λόγο. Ο 23χρονος φίλαθλος της Τβέντε βρέθηκε την Κυριακή στο "Ντε Χροτς" για να παρακολουθήσει το παιχνίδι με τη Βίλεμ. Μπορεί να μην πανηγύρισε στο τέλος του αγώνα, αφού το γκολ του Δημήτρη Λημνιού δεν ήταν αρκετό για τη νίκη (1-1), όμως σίγουρα ευχαριστήθηκε με την ψυχή του τον αγώνα και με πολύ αλκοόλ με τους φίλους του.

Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε να κουβαλάει ταυτόχρονα 48 ποτήρια μπύρας, τοποθετώντας τα σε πέντε ειδικές πλατφόρμες. "Πάντα πηγαίνω στο γήπεδο με μια παρέα από φίλους και κάθε φορά ένας από εμάς φέρνει τις μπύρες. Αυτήν τη φορά ήταν η σειρά μου και δεν ήθελα να πηγαινοέρχομαι στο μπαρ. Οπότε αποφάσισα να τις πάω με τη μία. Έπρεπε να τις μεταφέρω από έναν διάδρομο και να ανέβω σκάλες, όμως όλα πήγαν καλά. Δεν είναι ρεκόρ πάντως, αφού ο φίλος μου Γιόχεν κατάφερε να μεταφέρει 50 μπύρες με τη μία στο παρελθόν", δήλωσε στη Sun.

Ο 23χρονος φίλαθλος βρήκε τα δικά του 15 λεπτά δημοσιότητας, όταν έγινε γνωστό το όνομά του: "Πρέπει να είχα γύρω στα 300 αιτήματα φιλίας στο instagram. Έβλεπα τα στιγμιότυπα στην τηλεόραση την Κυριακή και το κινητό τηλέφωνό μου σχεδόν εξερράγη".

Υποστήριξη: SilkTech