Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επαφή Ζιντάν μετά από εισήγηση του Ρονάλντο

Τρίτη, Οκτώβριος 19, 2021 - 9:05μμ
Ζινεντίν Ζιντάν

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα τελευταία τρία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έχει συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό με αποτέλεσμα να βρίσκεται πλέον στην 6η θέση της βαθμολογικής κατάταξης της Premier League, με 14 βαθμούς και στο -5 από την κορυφή.

Όπως είναι λογικό έχουν μαζευτεί «σύννεφα» πάνω από τον τεχνικό των «Κόκκινων Διαβόλων», Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ενώ η τρέχουσα εβδομάδα είναι άκρως απαιτητική έχοντας να αντιμετωπίσει την Αταλάντα (20/10, 22:00) για τη Premier League και την Λίβερπουλ (24/10, 18:30) για την Premier League.

Μπορεί η Γιουνάιτεντ επίσημα να στηρίζει τον Νορβηγό προπονητή, όμως συύμφωανα με δημοσιεύματα έχει ξεκινήσει να σχηματίζει μία λίστα με υποψήφιους διαδόχους του. Ένα από τα ονόματα που ξεχωρίζουν στη «shortlist» της Γιουνάιτεντ είναι αυτό του Ζινεντίν Ζιντάν.

Όπως αναφέρει η El Chiringuito οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έχουν κάνει την πρώτη τους επαφή με τον «Ζιζού», μετά από εισήγηση του πρώην ποδοσφαιριστή του στη ΡεάΜαδρίτης, Κριστιάνο ΡονάλντοΘυμίζουμε πως ο Ζιντάν είχε πρόσφατα κρούση από το νησί και συγκεκριμένα από τη Νιουκάστλ, όμως είχε διαμηνύσει πως επιθυμεί να συνεχίσει είτε στη Γιουβέντους, είτε στην εθνική ομάδα της Γαλλίας.

Υποστήριξη: SilkTech