Ο Χρήστος Μαργαρώνης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κικ μπόξινγκ

Παρασκευή, Οκτώβριος 15, 2021 - 2:30μμ

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κικ μπόξινκ της WAKO (για αθλητές άνω των 18 ετών) για το έτος 2021 θα γίνει στην πόλη Lido di Jesolo στη Βενετία της Ιταλίας, από 15 έως και 24 Οκτωβρίου.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες και ο Αιγιώτης Χρήστος Μαργαρώνης του Στράτωνα Αιγίου.

Ο 25χρονος πρωταθλητής τοποθετήθηκε για αυτή την μεγάλη διοργάνωση:

«Θα ήθελα να εκφράσω τα συναισθήματα μου καθώς βρίσκομαι στο καράβι για την Βενετία. Δεν θα πω για δυσκολίες , για εμπόδια, για θυσίες... Ο καθένας μας έχει και δυσκολίες και εμπόδια και κάνει θυσίες ..... Αλλά ο καθένας για τους δικούς του λόγους και στόχους. Δυσκολίες αρκετές, εμπόδια πολλά , θυσίες μεγάλες.... Τα συναισθήματα πολλά , ανάμεικτα που σου τριβελίζουν το μυαλό, που μόνο όσοι έχουν περάσει από παρόμοια κατάσταση και πόσο άλλο από την συμμετοχή σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα... μπορούν να καταλάβουν τα συναίσθημα και τι συνεπάγεται για όλα αυτά. Το φορτίο μεγάλο και σωματικά και ψυχικά.
Είμαστε έτοιμοι λοιπόν για όλα .... για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.... Θα δώσουμε σώμα και ψυχή....
Βέβαια χρειάζεται και την σωστή υποστήριξη για όλο αυτόν τον αγώνα. ( Και οικονομικά και ψυχικά και σωματικά) Έτσι θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα από όλα την οικογένεια μου που με στηρίζει καθημερινά με τον δικό της τρόπο. Τον δάσκαλο μου Μίχο Αλέξανδρο Α.Σ. Αιγίου Στράτων και τους συναθλητές μου που μαζί περάσαμε τις δύσκολες στιγμές τις προετοιμασίας Panagiotis Kapetsonis Γεωργία Καραφλού . Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μου για την βοήθεια ώστε να μπορέσω να συμμετέχω (οικονομικά) στο παγκόσμιο πρωτάθλημα καθώς η χώρα μας(Εθνική ομάδα) δεν μας καλύπτει κανένα έξοδο για την συμμετοχή μας . Μέγας χορηγός Tzianni Tripsas Η ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΕΑ , George Stratos Tyrannis και για την στήριξη με συμπληρώματα διατροφής για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Bill Giannikos»

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech