Ελληνο-Ιταλική μάχη: Με Λορέντζο Ροσέτι ο Πατρινός Δήμος Ασημακόπουλος

Τρίτη, Οκτώβριος 12, 2021 - 2:05μμ
Δήμος Ασημακόπουλος - Λορέντζο Ροσέτι

Συγκεκριμένα στην 'Βραδιά Επιλέκτων' στις 16 Οκτωβρίου στο Κλειστό Γήπεδο Διονύσου (Αρμονίας 5 - Διόνυσος) ο Ασημακόπουλος θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό Λορέντζο Ροσέτι (Team Colonese).

Με το προσωνύμιο 'The Joker' πρόκειται για ένα μαχητή ιδιαίτερα δυνατό και έμπειρο που τον έχουμε δει να αγωνίζεται και στο 'Muay Thai GP'.

Ο Ασημακόπουλος επί σειρά ετών πρωταθλητής Ελλάδος στο Μουάιτάι έχει σίγουρα τα όπλα και την εμπειρία να πάρει την νίκη για το ελληνικό team.

Οι pro/am αναμετρήσεις της 'Βραδιάς Επιλέκτων' που ξεκινούν μετά της 18:00 το απόγευμα, καθώς το πρωί λαμβάνουν χώρα Πανελλήνιου Διασυλλογικοί Αγώνες, γίνονται με την εποπτεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μουάιτάι, καθώς και της αντίστοιχης Ιταλικής.

Αξίζει να αναφέρουμε πως κατά την είσοδό σας στον χώρο των αγώνων μπορείτε να συνεισφέρετε προαιρετικά 8 ευρώ. Τα χρήματα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό!

Το δυνατό matchmaking έγινε από τον Νάσο Αργυρόπουλο σε συνεργασία με τον Πάνο Καλαμπαλίκη, ενώ το event ανήκει στην ‘Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπολιτών Αγίου Στεφάνου’.

Υποστήριξη: SilkTech