Αναβολή του ματς με την Κύπρο η εθνική Ελπίδων λόγω κορονοϊού

Τρίτη, Οκτώβριος 12, 2021 - 12:05μμ
Εθνική Ελπίδων

Πρόκειται για δέκα κρούσματα παικτών της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων και τρία από το επιτελείο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.


Στο σύνολο δεκατρία κρούσματα, που μπορεί να γίνουν περισσότερα την Τρίτη! Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα μέλη της αποστολής της Εθνικής μας των Ελπίδων κόλλησαν κατά τη διάρκεια της επιστροφής από το ταξίδι από τη Λευκορωσία και το ματς του 0-2. Η ΕΠΟ θα κάνει αίτημα αναβολής για το ματς με την Κύπρο (12/10, 19:00) το οποίο αναμένεται να γίνει αποδεκτό.


Για την ακρίβεια το αίτημα αυτό έγινε αποδεκτό και λίγο μετά τις 22.00 η ΕΠΟ επισημοποίησε την αναβολή ως εξής:

Εθνική Ελπίδων: Αναβλήθηκε ο αγώνας στην Κύπρο

Η ΕΠΟ ενημερώθηκε σήμερα για την ύπαρξη 13 θετικών δειγμάτων Covid-19 στα αποτελέσματα των ελέγχων που διενεργήθηκαν από την εξουσιοδοτημένη από την UEFA ιατρική υπηρεσία μεταξύ των μελών της αποστολής της Εθνικής Ελπίδων, μετά τον αγώνα με την Λευκορωσία και ενόψει του αυριανού στην Κύπρο, ο οποίοςαναβλήθηκε με απόφαση της UEFA.

Εκ μέρους της Ομοσπονδίας, τίθενται σε εφαρμογή οι προβλεπόμενες διαδικασίες, δηλαδή η τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου της UEFA και η άμεση ενημέρωση των αρμοδίων αρχών της Κυπριακής Δημοκρατίας, καθώς και των ιατρικών επιτελείων των ομάδων.

Τα μέλη της αποστολής που βρέθηκαν θετικά, παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα και έχουν απομονωθεί τις τελευταίες ώρες για προληπτικούς λόγους.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εργάζεται για την ασφαλή επιστροφή της αποστολής από την Κύπρο.

Υποστήριξη: SilkTech