Ο ΝΟΠ 12-7 στην Καλαμάτα, ήττα για την ΝΕΠ από τον ΟΦΗ

Κυριακή, Οκτώβριος 10, 2021 - 4:28μμ
Όρθιοι από αριστερά: Θωμόπουλος Γιώργος (συνοδός), Μπουλουγουράς Σπύρος (βοηθός προπονητή), Κανελλόπουλος Βασίλης (αρχηγός), Κωνσταντακόπουλος Ανάστασης, Ρογδακης Νίκος, Γκότσης Παναγιώτης, Πολάτος Ιάσονας, Πασάς Θαρραλέος, Νεγκιζ Φαίδωνας, Βυθουλκας Διονύσης, Λαμπατος Βασίλης (προπονητής). Καθιστοί: Ανδρικόπουλος Νίκος , Χαλάς Αλέξανδρος, Γουρδουπης Γιώργος, Μαυριοπουλος Χρήστος, Λυκούδης Σπύρος, Γεωργαράς Απόστολος, Καραΐσκος Άγγελος, Παπαχριστόπουλος Γιώργος και Γιαννοπουλος Ηλίας

Με το δεξί μπήκε ο ΝΟΠ στο φετινό 72ο πρωτάθλημα πόλο της Α2 Εθνικής των ανδρών, καθώς επικράτησε το μεσημέρι της Κυριακής (10/10) με  12-7 στην Καλαμάτα του  Ναυτικού Ομίλου.

Ο ΝΟΠ μετά το αρχικό 3-3 ανέβασε στροφές στη β΄ περίοδο κι έφτασε να προηγηθεί ακόμη και με 7-3.

Διαιτήτευσαν οι Κατσώνης και Στεφανάκης.

Τα 8λεπτα: 3-3, 0-4, 2-3, 2-2. Τα γκολ του ΝΟΠ πέτυχαν οι Γεωργαράς 3, Κανελλόπουλος 1, Γουρδούπης 1, Παπαχριστόπουλος 1, Κωνσταντακόπουλος 2, Λυκούδης 1, Γκότσης 1, Πασσάς 1, Νεγκίζ 1.

«Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών», δήλωσε ο προπονητής του ΝΟΠ, Βασίλης Λαμπάτος και πρόσθεσε: «Ξεκινήσαμε με νίκη την προσπάθειά μας και μάλιστα εκτός έδρας κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Θεωρώ πως υπάρχουν ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης. Θα προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι στην άμυνα, αλλά και στην ανάπτυξη της κόντρας μας. Πλέον βλέπουμε μπροστά το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό».

ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΠ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΦΗ

Την ήττα με 10-8 υπέστη η ΝΕΠ από τον ΟΦΗ στην Πάτρα στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο. Παρά τις προσπάθειες των Κοντονή και Μουστεράκη και την πολύ καλή ημέρα του Λιβαθηνού κάτω από τα δοκάρια, τα «δελφίνια» ήταν άστοχα στα σουτ, έχασαν πολλά τετ α τετ, ακόμη και πέναλτι, με αποτέλεσμα να μπουν στο πρωτάθλημα με το αριστερό. 

«Δυστυχώς δεν αποδώσαμε αυτό που θέλαμε. Δεν νομίζω ότι ήταν τόσο το άγχος της πρεμιέρας, όσο η αστοχία που είχαμε στα σουτ και τα πολλά χαμένα τετ α τετ και πέναλτι. Είμαι υποχρεωμένοι να διορθώσουμε την εικόνα μας και να δούμε μπροστά, αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι με την Ροή», δήλωσε ο προπονητής της ΝΕΠ, Μιχάλης Ξανθόπουλος.

Διαιτήτευσαν οι Μαρκοπούλου και Μάρκοβιτς. Τα 8λεπτα: 2-2, 3-3, 3-3, 0-2. Τα γκολ του ΟΦΗ πέτυχαν οι Παντέρης 2, Τσαγκαράκης 1, Πίσσας 5, Λουλαδάκης 2. 

ΝΕΠ (Μιχάλης Ξανθόπουλος): Λιβαθηνός, Κανελλόπουλος 1, Κοντονής, Τουλγαρίδης 1, Μουστεράκης 4, Καρύδης 1, Σπανογιάννης, Πετρόπουλος 1, Πίτσικας, Καρράς, Αντίοχος, Μπάζιος, Αποστολίδης, Μπάρλος, Γιαννακέας.

Υποστήριξη: SilkTech