Με «γεμάτες τσέπες» ταξιδεύει ο Απολλων στη Ρόδο

Παρασκευή, Οκτώβριος 8, 2021 - 11:06μμ

Ο Απόλλωνας προετοιμάζεται για το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι του στο πρωτάθλημα της Α1 με τον Κολοσσό Ρόδου την Κυριακή το απόγευμα, με την διοίκηση παράλληλα από τη δική της πλευρά να κινείται έτσι ώστε η μελανόλευκη αποστολή να μεταβεί στο «σμαραγδένιο» νησί με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Και πως μπορεί να το πετύχει αυτό; Τακτοποιώντας τις πληρωμές για τον περασμένο μήνα πριν παίκτες και τεχνικό επιτελείο μπουν στο αεροπλάνο, κάτι που προβλέπεται να γίνει το απόγευμα του Σαββάτου. Το θέμα συζητήθηκε μεταξύ όλων των άλλων και στο δ.σ. που έγινε το βράδυ της περασμένης Κυριακής, λίγο μετά τη νικηφόρο πρεμιέρα επί του Ιωνικού.

Και είναι γεγονός ότι σε σχέση με την προηγούμενη 4ετία όπου η ομάδα αγωνίστηκε στην Α2, τα φετινά μηνιαία λειτουργικά έξοδα της ομάδας είναι πολλαπλάσια, με τους διοικούντες πάντως να μην ανησυχούν μιας και έχουν κάνει τον προϋπολογισμό τους πριν καν το πρώτο τζάμπολ της νέας χρονιάς.

Άλλωστε, η διοίκηση θέλει παίκτες και τεχνικό τιμ να είναι απερίσπαστοι στα εντός των γραμμών καθήκοντά τους και για το λόγο αυτό φροντίζει η ίδια να είναι με το «καλημέρα» απόλυτα συνεπής στις δικές της (οικονομικές) υποχρεώσεις.

Υποστήριξη: SilkTech