Οι «μπέμπηδες» του ΝΟΠ στους «4» του πανελληνίου πρωταθλήματος

Παρασκευή, Οκτώβριος 1, 2021 - 11:09μμ
Δεν χάνουν!

Τρίτη νίκη για το ΝΟΠ το βράδυ της Παρασκευής (1/10) απέναντι στο ΝΟ Χανίων και πρόκριση στους ημιτελικούς του πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο μίνι παίδων (Κ13).

Ενώ το πρώτο 7λεπτο ήταν ισορροπημένο και έληξε ισόπαλο 2-2, στη δεύτερη περίοδο η πατρινή ομάδα παίζοντας εξαιρετικό πόλο τόσο στην επίθεση αλλά και στην άμυνα, αύξησε κατά πολύ τη διαφορά και το ημίχρονο έληξε 8-2.

Η τελευταία περίοδος ξεκίνησε με το σκορ στο 10-3 ενώ στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι συνέχισε στο ίδιο μοτίβο με το τελικό σκορ να είναι 11-6.

* Νίκη (2/10) απέναντι στην ομάδα του Παλαιού Φαλήρου με 10-7 μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι και πρώτη θέση στον όμιλο για την ομάδα μίνι παίδων (Κ13) του Ναυτικού Ομίλου Πατρών. Το απόγευμα έχει ρεπό ενώ αύριο το πρωί στις 09:00 θα αντιμετωπίσει τον δεύτερο του 2ου ομίλου με στόχο την πρόκριση στον τελικό.

* Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος η ομάδα μίνι παίδων (Κ13) του Ναυτικού Ομίλου Πατρών καθώς επικράτησε του ΠΑΟΚ με συνολικό σκορ 16-4 .

* Δεύτερη νίκη για ΝΟΠ σήμερα (1/10) το πρωί στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας. Επικράτησε του Παναθηναϊκού με τελικό σκορ 12-8.

Υποστήριξη: SilkTech