Συνάντηση του Βαγγέλη Λιόλιου με τους "μεγάλους" στην ΕΟΚ

Πέμπτη, Σεπτέμβριος 30, 2021 - 3:32μμ
Για την πρόοδο του Ελληνικού μπάσκετ

Συνέχισε τις συναντήσεις ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, αφού βρέθηκε δια ζώσης με τους ανθρώπους της ΚΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Τις κατ’ ιδίαν συναντήσεις και συνομιλίες με τις διοικήσεις των ομάδων άρχισε από σήμερα ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος.

Οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος και ο αντιπρόεδρος Γιώργος Σκινδήλιας, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Παναγιώτης Μαλακατές, οι γενικοί διευθυντές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλης Παρθενόπουλος και Φραγκίσκος Αλβέρτης και ο μάνατζερ της ομάδας Γιώργος Καλαϊτζής, ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ και αντιπρόεδρος και αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Αλέξης Αλεξίου και ο γενικός διευθυντής Γιώργος Χήνας, άνοιξαν κατά χρονική σειρά αυτόν τον κύκλο επαφών που θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ μετά το τέλος των σημερινών συναντήσεων, δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά ανοίγουμε τα γραφεία της ομοσπονδίας για να δεχτούμε τα σωματεία. Ανταλλάξαμε απόψεις για το καλό του αθλήματος και είμαι σίγουρος πως θα έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία με όλους, γιατί μας ενδιαφέρει η ενότητα του μπάσκετ. Μέσα από αυτή την αδιάκοπη συνεργασία θα βοηθηθούν και οι εθνικές ομάδες να επιστρέψουν στην κορυφή. Η ομοσπονδία είναι για όλες τις ομάδες, αγκαλιάζει όλες τις ομάδες και όλες οι ομάδες είναι πάντα ευπρόσδεκτες».

Υποστήριξη: SilkTech