Σε καλό κλίμα η συνάντηση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π. με την Σοφία Σακοράφα

Τρίτη, Σεπτέμβριος 28, 2021 - 8:02μμ
Με τη νέα πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ

Όπως ανακοίνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β. Πελοποννήσου, μια άκρως εποικοδομητική συνάντηση είχε στο περιθώριο του αγώνα run Greece  Πάτρας το Δ.Σ. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π. και πολλά Σωματεία μας με την Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κ. Σοφία Σακοράφα την Κυριακή, 26/9/2021 στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης του Δήμου Πατρέων λίγο μετά τη λήξη του αγώνα.

Στη συνάντηση που κράτησε 2 περίπου ώρες  συζητήθηκαν πολλά θέματα που απασχολούν την περιοχή μας τα οποία παρουσιάστηκαν από τη Διοίκηση της ΕΑΣ και από τα Σωματεία μας.

Η κ. Σακοράφα άκουσε με προσοχή όλους τους παραβρισκόμενους και έδωσε απαντήσεις και λύσεις που ικανοποίησαν τους εκπροσώπους των Σωματείων και την ΕΑΣ. Μίλησε διεξοδικά για τους επικείμενους στόχους της Ομοσπονδίας και για το νέο σχεδιασμό που οραματίζεται για τον αγωνιστικό και υψηλό  κλασικό αθλητισμό στην πατρίδα μας.

Το Δ.Σ. της ΕΑΣ θέλει  να ευχαριστήσει την κ. Πρόεδρο γι’ αυτή την επίσκεψη – συνάντηση  στην πόλη μας  και τις δηλώσεις της  για την άψογη διοργάνωση του αγώνα λέγοντας πως η πόλη της Πάτρας  δεν μας εκπλήσσει πλέον γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι όλες οι διοργανώσεις στην Πάτρα στέφονται από απόλυτη επιτυχία.

Τέλος ευχαριστούμε τους εκπροσώπους των Σωματείων που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση.

Υποστήριξη: SilkTech