Πέτρος Σταθάκης: «Ο κόσμος μας είναι η δύναμή μας!»

Τρίτη, Σεπτέμβριος 28, 2021 - 9:02πμ
Παρουσία κόσμου, που άλλαξε τις ισορροπίες, στα Βρααχνέικα

Η Παναχαϊκή πήρε την πρόκριση για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας μετά τη νίκη που έκανε στα Βραχνέικα κόντρα στον Διαγόρα (0-1) και σε αυτή τη μάχη ο κόσμος μας έδωσε βροντερό παρών.

Μετά από καιρό, ο "κοκκινόμαυρος" λαός είχε τη δυνατότητα να δει από κοντά την Παναχαϊκή έστω και σε εκτός έδρας ματς και πραγματικά συνέβαλε τα μέγιστα με την παρουσία του για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο κόσμος της Παναχαϊκής έδειξε για πολλοστή φορά με το επίπεδο του και τη δυναμική του πως ήταν, είναι και θα είναι πάντα ο 12ος παίκτης της ομάδας.

Με αφορμή την υποδειγματική συμπεριφορά των φίλων της Παναχαϊκής στον αγώνα, ο επικεφαλής της διοίκησης Πέτρος Σταθάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι ευλογία για εμάς, όταν μετά από τόσο καιρό, η επιστροφή του κόσμου μας έστω και σε εκτός έδρας αγώνα, συνοδεύτηκε με νίκη και πρόκριση για την Παναχαϊκή. Διαχρονικά η δύναμη αυτής της ομάδας ήταν ο κόσμος της.

Ήταν πάντα εκεί στα δύσκολα, να στηρίζει και να κρατά ψηλά τη σημαία. Η παρουσία των φιλάθλων μας ήταν υποδειγματική και έχουμε κάθε λόγο να είμαστε περήφανοι που υπηρετούμε αυτή την ομάδα και τον κόσμο της.

Εύχομαι και ελπίζω να νιώσουμε αυτή τη ζεστασιά και στα παιχνίδια που θα δώσουμε εντός έδρας και όλοι μαζί, ενωμένοι και με κοινά όνειρα να οδηγήσουμε την Παναχαϊκή εκεί που πρέπει. Εμείς ως διοίκηση, αλλά και το ποδοσφαιρικό τμήμα, δεσμευόμαστε ότι θα παλεύουμε καθημερινά για το καλό της ομάδας. Χωρίς λόγια, αλλά με έργα. Σε αυτό το ταξίδι θα πάμε μαζί!».

Υποστήριξη: SilkTech