Πέρασε και από τα Βραχνέικα και συνεχίζει στο Κύπελλο η Παναχαϊκή

Κυριακή, Σεπτέμβριος 26, 2021 - 6:07μμ

Ακόμα μία εκτός έδρας πρόκριση για το Κύπελλο Ελλάδας πήρε η Παναχαϊκή, που με το απόλυτο τρία στα τρία προελαύνει στον θεσμό. Οι «κοκκινόμαυροι» στη δυσκολότερή τους αναμέτρηση μέχρι ώρας, άντεξαν στην πίεση του Διαγόρα στα Βραχνέικα και πήραν τη νίκη με 1-0 για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Για μία ακόμα νοκ άουτ εκτός έδρας αναμέτρηση, με το συγκρότημα του Ζέλικο Κάλαϊτζιτς να είναι ακόμα στη… συναρμολόγηση, μέτρησε η ποιότητα των «κοκκινόμαυρων», με τον Χαντί να κάνει τη διαφορά αυτή τη φορά με το γκολ που έκρινε το παιχνίδι.

Εξαιρετικά αξιόμαχος ο Διαγόρας που θα είναι από τους πρωταγωνιστές τη φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, άξιζε κάτι καλύτερο από το παιχνίδι.

Διαιτητής: Ελένη Αντωνίου (Αν. Αττικής), Καλλής – Καραθανάσης (Αν. Αττικής)

Κάρτες: 17’ Σταυρόπουλος, 34’ Καλλιτσουνάκης, 85’ Παπαδόπουλος, 89’ Γεωργαντόπουλος / 25’ Σμίλτος, 65’ Αθανασόπουλος

Γκολ: 39’ Χαντί

Διαγόρας Βραχνεΐκων (Α. Ζήκος): Μικές, Βλασόπουλος Ν. (91’ Καϊμακάς), Δημόπουλος, Σιδέρης, Καπετανάκης, Καλλιτσουνάκης, Βλασόπουλος Θ. (81’ Παπαδόπουλος), 8. Σαρρής (81’ Καραμπούλας), Αλεξανδρής, Γεωργαντόπουλος, Σταυρόπουλος

Παναχαϊκή (Ζ. Κάλαιτζιτς): Αθανασόπουλος, Πολίτης (71’ Γούλας) ,  Στασινόπουλος (67’ Μπελεζάκης), Σμίλτος, Σελινιωτάκης, Παπαχρονόπουλος (87’ Αγκαράι), Κωνσταντακόπουλος, Στεργίδης (67’ Μπουρλάκης), Χαντί, Καρακλάγιτς (87’ Αλεξόπουλος), Κυβελίδης

Υποστήριξη: SilkTech