Γιούρα και Σκούρτης πρώτευσαν στο Run Greece (ΦΩΤΟ)

Κυριακή, Σεπτέμβριος 26, 2021 - 12:53μμ
Γιούρα και Σκούρτης

Με επιτυχία διεξήχθη το πρωί της Κυριακής (26/9) το Run Greece στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας.

Ο αγώνας στέφθηκε με επιτυχία, είχε αυξημένη συμμετοχή και διεξήχθη για ογδόη χρονιά, από τον ΣΕΓΑΣ, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελ/σου, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και το Δήμο της Πάτρας και με μεγάλο χορηγό την ERGO.

1ος στους άνδρες, στα 10 χλμ, ήταν ο Ντένις Γιούρα από τον ΑΣ Έσπερος 2004 & 1η στις γυναίκες Βασιλάκου Ανδριάνα ΑΣ Υδρια

1ος στους άντρες των 5km τερμάτισε ο Αλέξανδρος Σκούρτης από την ΑΕΠ Ολυμπιάς, ενώ στις γυναίκες τη γραμμή εκκίνησης πέρασε πρώτη η Ισαβέλλα Κοτσαχειλη (Πανιώνιος) με 17.57.63.

Το παρών στη διοργάνωση έδωσε και η πρόεδρος τους ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, που είχε την ευκαιρία να δει από κοντά την προσπάθεια αθλητών και αθλητριών.

Η σειρά αγώνων Run Greece υλοποιείται φέτος χάρη στο υγειονομικό πρωτόκολλο της ομοσπονδίας, το οποίο έχει την έγκριση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και δίνει την ευκαιρία στους δρομείς να επιστρέψουν στην κανονικότητα τους.

Ο επόμενος αγώνας της σειράς θα γίνει στην πόλη της Λάρισας στις 10 Οκτωβρίου και θα ακολουθήσουν οι αγώνες σε Ηράκλειο (17/10), Γιάννενα (24/10) και Ρόδο (24/10).

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech