Διαγόρας-Παναχαϊκή (16:00), για ένα εισιτήριο στην επόμενη φάση του Κυπέλλου

Κυριακή, Σεπτέμβριος 26, 2021 - 11:02πμ

Την τρίτη της αναμέτρηση στο φετινό Κύπελλο Ελλάδας, σε ισάριθμη εκτός έδρας δοκιμασία δίνει η Παναχαϊκή για την αντίστοιχη (Γ’) φάση του θεσμού. Οι «κοκκινόμαυροι» φιλοξενούνται (16:00, live στο sportin.gr) από τον Διαγόρα στα Βραχνέικα, στο πρώτο επίσημο Αχαϊκό… ντέρμπι της χρονιάς.

Το συγκρότημα του Ζέλικο Καλαϊτζιτς, θέλει την τρίτη διαδοχική του πρόκριση, που θα του δώσει ψυχολογία, κίνητρο και μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας, καθώς είναι μόλις το τρίτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν.

Η ομάδα του Ανδρέα Ζήκου από την άλλη, πιο έμπειρη στην κατηγορία, με σαφώς πιο ομοιογενές ρόστερ και έντονο το Πατρινό στοιχείο, θα βάλουν δύσκολα στους «κοκκινόμαυρους» και θέλουν τη δεύτερη διαδοχική τους πρόκριση απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο, τον οποίο αναμένεται να αντιμετωπίσουν και κατά τη διάρκεια της χρονιάς στον όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και είδε τον Μπουρλάκη να επιστρέφει στις προπονήσεις, λύνοντάς του τα χέρια.

Η αποστολή για τον αγώνα των Βραχνεΐκων:

Αθανασόπουλος, Μπαμπούνης, Αγκαράι, Πολίτης, Σελινιωτάκης, Στασινόπουλος, Μπελεζάκης, Σμίλτος, Στεργίδης, Κυβελίδης, Κατσής, Αλεξόπουλος, Λιμάτσι, Λούσκος, Παπαχρονόπουλος, Τεγούσης, Μπουρλάκης, Κωνσταντακόπουλος, Χαντί, Γούλας, Καρακλάιτς.

Υποστήριξη: SilkTech