Η Παναχαϊκή έμεινε στο 0-0 με τον Παναγρινιακό

Σάββατο, Σεπτέμβριος 18, 2021 - 6:11μμ
Δοκιμές στο Αγρίνιο

Δίχως ιδιαίτερες φάσεις και συγκινήσεις (0-0) ήταν το παιχνίδι της Παναχαϊκής το απόγευμα του Σαββάτου (18/9) στο προπονητικό κέντρο "Emileon" στο Αγρίνο με τον Παναγρινιακό.

Ο προπονητής Ζέλικο Κάλαϊτζιτς έδωσε χρόνο συμμετοχής σε πολλούς παίκτες και δοκίμασε διάφορα συστήματα.

Η σύνθεση της Παναχαϊκής:
Μπαμπούνης, Μπελεζάκης, Στασινόπουλος, Σελινιωτάκης, Σμίλτος, Τεγούσης, Κωνσταντακόπουλος, Καρακλάγιτς, Στεργίδης, Χαντί, Αλεξόπουλος.

Επαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο Μπαμπούνης, Σμίλτος, Σελινιωτάκης, Στασινόπουλος,Πολίτης, Λιμάτσι, Γούλας, Παπαχρονόπουλος, Λούσκος, Κατσής, Γκασιμπαγιαζίδης.
* Στις 16.15 και όχι στις 16.00 όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί έγινε η σέντρα στο φιλικό της Παναχαϊκής με τον Παναγρινιακό στο Αγρίνιο. Ο λόγος; Καθυστέρησε η άφιξη της Παναχαϊκής και έτσι το παιχνίδι θα ξεκινήσει με 15 λεπτά καθυστέρηση.
Ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Παναχαϊκής και τόνισε ότι «έκλεισαν» οι μεταγραφικές κινήσεις, εκτός εάν προκύψει κάτι εξαιρετικό.

* Η διοίκηση της Παναχαϊκής αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τη διοίκηση του Παναγρινιακού για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην ομάδα μας στο μεταξύ μας φιλικό παιχνίδι το Σάββατο (18/9) στο Emileon. Ευχόμαστε στην ομάδα του Παναγρινιακού καλή επιτυχία τη νέα αγωνιστική περίοδο και να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει.
Υποστήριξη: SilkTech