Σύσσωμος ο πολιτικός και αθλητικός κόσμος συγχαίρει τον Βαγγέλη Λιόλιο

Δευτέρα, Σεπτέμβριος 13, 2021 - 7:20μμ

Σύσσωμος ο αθλητικός και πολιτικός κόσμος της περιοχής αλλά και όλης της Ελλάδας έσπευσε να συγχαρεί τον Βαγγέλη Λιόλιο για την εκλογή του στην προεδρία της ΕΟΚ.

Ο Πατρινός παράγοντας θα ηγηθεί της νέας εποχής στο Ελληνικό μπάσκετ.

Αναλυτικά κάποια από τα συγχαρητήρια μηνύματα:

άσων Φωτήλας

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Βαγγέλη Λιόλιο, στον διοικητικό ηγέτη του Προμηθέα Πατρών και επικεφαλής της παράταξης «Δώσε Πάσα» για την εκλογή του.   Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης αποκτά έναν μάχιμο και δραστήριο πρόεδρο που έχει αποδείξει την αγάπη του για το μπάσκετ. Καλή δύναμη στο νέο ΔΣ για το δύσκολο έργο που αναλαμβάνει με στόχο το καλύτερο δυνατό για την καλαθοσφαίριση.

Άγγελος Τσιγκρής

Με αφορμή την εκλογή του Βαγγέλη Λιόλιου στην προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), ο βουλευτής Αχαΐας Άγγελος Τσιγκρής, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Θερμά συγχαρητήρια στο Βαγγέλη Λιόλιο, που εξελέγη πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Η εκλογή του αποτελεί δικαίωση για την Αχαΐα, καθώς στο τιμόνι της Ομοσπονδίας βρίσκεται ένας άνθρωπος που με την παρουσία του έχει συμβάλλει στην ανάπτυξη του αθλήματος τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο!».

Γρηγόρης Αλεξόπουλος

"Η εκλογή του Πατρινού Βαγγέλη Λιόλιου στην Προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, όπως και του επίσης Πατρινού και παλιού συμμαθητή μου Κώστα Μαρλαφέκα στο νέο Δ.Σ. της ΕΟΚ, αποτελεί μια πολύ θετική εξέλιξη για τον αθλητισμό στην πόλη μας και ένδειξη αναγνώρισης του  κύρους των αθλητικών μας παραγόντων οι οποίοι διαθέτουν όλες τις προδιαγραφές για να προσφέρουν τα μέγιστα στο άθλημα όπως και στον αθλητισμό στη χώρα μας γενικότερα, αναφέρει με ανακοίνωσή του ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος, επικεφαλής του συνδυασμόύ Πάτρα Πρωτεύουσα Ξανά.

Όπως επισημαίνει: Η αξία, το ήθος και  η διάθεσή τους για προσφορά  είναι αδιαμφησβήτητα. Το ίδιο και η αγάπη τους για το μπάσκετ που συνέβαλε στο να έρθει η Πάτρα στην πρωτοπορία της καλαθοσφαίρισης.

Εύχομαι στον κ. Λιόλιο και στον κ. Μαρλαφέκα, καλή δύναμη  και πολλές επιτυχίες στο έργο τους για το καλό του  μπάσκετ, των ανθρώπων που το υπηρετούν και των φιλάθλων που το στηρίζουν.

Παναχαϊκή

Η διοίκηση της Παναχαϊκής αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί δημόσια τον κ. Βαγγέλη Λιόλιο για την εκλογή του στην προεδρία της ΕΟΚ. Ευχόμαστε στον κ. Λιόλιο καλή επιτυχία και καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα και να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει!

Νίκος Παπαδημάτος – ΠΕΑΚ Πάτρας

Συγχαρητήρια και ευχές για καλή επιτυχία στο έργο τους, εκφράζουν στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο, καθώς στους Πατρινούς εκλεγέντες Κωνσταντίνο Μαρλαφέκα και Νίκο Νικολόπουλο, και στο νέο Δ.Σ., ο πρόεδρος Νίκος Παπαδημάτος και τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Παπαδημάτος αναφέρει:

«Η εκλογή του Βαγγέλη Λιόλιου στην ηγεσία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, ανοίγει μία νέα σελίδα για το μπάσκετ στην χώρα μας.

Η  καλαθοσφαίριση περνά σε χέρια ανθρώπων που διαθέτουν αποδεδειγμένα διάθεση για προσφορά στο άθλημα.

Το σπουδαιότερο όμως για εμάς συμπέρασμα από το αποτέλεσμα των χθεσινών εκλογών, συνδέεται άμεσα με το γεγονός ότι στο βιογραφικό του κ. Λιόλιου περιλαμβάνεται η αναγνωρισμένη προσφορά σειράς ετών στο άθλημα, μέσα από την Πάτρα και τον τοπικό αθλητισμό.

Στοιχείο σημαντικό για την πόλη μας και την τοπική κοινωνία.

Ευχόμαστε στον κ. Λιόλιο και τα μέλη του Δ.Σ.  κάθε επιτυχία στο έργο τους, εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως θα ανταποκριθούν με ευθύνη και αποφασιστικότητα στα νέα τους καθήκοντα.

ΓΑΛΗΝΗ

Α.Ο. Γαλήνη: Ευχές και συγχαρητήρια προς τον Βαγγέλη Λιόλιο για τον θρίαμβό του
Η διοίκηση του ΑΟ Γαλήνη Αχαΐας εξέδωσε τη δική της ξεχωριστή ανακοίνωση για τον εκλογικό θρίαμβο του Βαγγέλη Λιόλιου στις πρόσφατες εκλογές της ΕΟΚ και αναλυτικά αναφέρει τα παρακάτω:
«Προς τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της ΕΟΚ
Αξιότιμε κύριε Λιόλιο,
Το Δ.Σ του Α.Ο. Αχαΐας «Η ΓΑΛΗΝΗ» σας συγχαίρει για την εκλογή σας ως πρόεδρο της ΕΟΚ.
Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στα απαιτητικά καθήκοντα που αναλάβατε.
Πίστη μας είναι ότι όπως έχετε καταφέρει μέχρι σήμερα να διαγράψετε μία λαμπρή πορεία για την ομάδα σας το ίδιο άξια θα τα καταφέρετε και από το αξίωμα του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, σε καιρούς που το άθλημα το έχει ανάγκη.
Μετά τιμής, το Δ.Σ.».

Υποστήριξη: SilkTech