Ο ΠΣΑΤ για την πανδημία και τον Μίκη Θεοδωράκη

Δευτέρα, Σεπτέμβριος 13, 2021 - 2:45μμ
Φτώχεια...

Ο ΠΣΑΤ αποχαιρετά τον Μεγάλο Μίκη Θεοδωράκη:

Η Ελλάδα κλίνει ευλαβικά το γόνυ στον Μίκη Θεοδωράκη. Η Ελλάδα αποτίει φόρο τιμής στον μεγάλο Έλληνα μουσικοσυνθέτη, αλλά και στον τεράστιο άνθρωπο που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών.
Η φωνή του Μίκη Θεοδωράκη σίγησε, αλλά η ψυχή του όχι. Η ψυχή του αγωνιστή για την προάσπιση της ειρήνης, της δημοκρατίας και της ελευθερίας θα ζει μέσα στη μουσική του και οι μελωδίες του θα «μιλούν» για πάντα στην καρδιά μας.
Το τεράστιο μουσικό έργο του και οι ιδέες του πέρασαν στη σφαίρα της αθανασίας, όταν ήταν ακόμη εν ζωή ο Μίκης Θεοδωράκης. Ξεπέρασαν τα όρια της Ελλάδας, ενέπνευσαν και συγκίνησαν ανθρώπους σε κάθε γωνιά του πλανήτη.
Η μουσική του και οι αγώνες του αποτελούν προσφορά όχι μόνο στο ελληνικό έθνος, αλλά στην ανθρωπότητα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) αποχαιρετά τον Μεγάλο Έλληνα δημιουργό.
Ας είναι ελαφρύ το ελληνικό χώμα της Κρήτης που θα τον σκεπάσει.

Στα μέλη του ΠΣΑΤ ο πρώτος λόγος

Συνεδρίασε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) για πρώτη φορά δια ζώσης μετά την έναρξη της καραντίνας λαμβάνοντας όλα τα υγειονομικά μέτρα και έθεσε τις βάσεις για μια σειρά από κινήσεις και δράσεις. 

Μεταξύ άλλων, αποφασίστηκε η τροποποίηση του καταστατικού που είναι επιβεβλημένη για να προσαρμοστούμε στην ηλεκτρονική εποχή (γενικές συνελεύσεις, ψηφοφορίες κ.λπ.) και για ν’ ανοίξουμε νέους ορίζοντες στη λειτουργία του ΠΣΑΤ. 

Επίσης, αποφασίστηκε η αναμόρφωση του κώδικα δεοντολογίας, η συνεχής επικοινωνία και ιδιαιτέρως η διαδραστική με τα μέλη μας, η στήριξη των ανέργων συναδέλφων, η αναβάθμιση του ταμείου αλληλεγγύης, η προώθηση της δια βίου επιμόρφωσης και βεβαίως η διοργάνωση ημερίδων και εκδηλώσεων σε όλη τη χώρα.

Επιπλέον, τονίστηκε πως στη διαμόρφωση της επόμενης ημέρας του ΠΣΑΤ τον πρώτο λόγο θα έχουν οι συνάδελφοι. 

Υποστήριξη: SilkTech