Στη Σαλαμίνα (16:00) για νέα πρόκριση η Παναχαϊκή

Κυριακή, Σεπτέμβριος 12, 2021 - 10:02πμ
Για τη σερί δεύτερη εκτός έδρας νοκ-άουτ αναμέτρηση

Το δεύτερό της παιχνίδι, κι αυτό νοκ άουτ, για το Κύπελλο Ελλάδας δίνει σήμερα (16:00, live στο sportin.gr) η Παναχαϊκή. Οι «κοκκινόμαυροι» φιλοξενούνται από τον τοπικό Αίαντα στη Σαλαμίνα για τη β’ φάση του θεσμού.

Μία ακόμα πρόκριση που θα της δώσει κυρίως ψυχολογία, αλλά και χρόνο ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν και στο πρωτάθλημα, θα επιδειώξει η Παναχαϊκή.

Όσο η διοργάνωση έχει ακόμα μόνο ομάδες της Γ’ Εθνικής, οι «κοκκινόμαυροι» θέλουν να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνονται, θυμίζοντας ότι δεν… ανήκουν σ’ αυτήν την κατηγορία.

Ο Αίαντας δεν τρομάζει σαν αντίπαλος, είναι όμως μία εξαιρετικά αξιόλογη ομάδα, ειδικά στην έδρα της, η οποία αναμένεται κατάμεστη.

Ο Μπουρλάκης ήταν το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Ζέλικο Κάλαϊτζιτς, ο οποίος συμπεριέλαβε τον Γούλα, που ήταν και το τελευταίο απόκτημα των Πατρινών, στην αποστολή.

Αναλυτικά: Αθανασόπουλος, Μπαμπούνης, Κυβελίδης, Στεργίδης, Θεοφάνης, Σελινιωτάκης, Στασινόπουλος, Κατσής, Θανόπουλος, Αλεξόπουλος, Λιμάτσι, Λούσκος, Κοτσόκολος, Παπαχρονόπουλος, Τεγούσης, Κωνσταντακόπουλος, Μπελεζάκης, Σμίλτος, Χαντί, Γούλας.

Οι δύο ομάδες έχουν ξανασυναντηθεί δύο φορές στον θεσμό. Τον Οκτώβριο του 1972 Αίας - Παναχαϊκή 0-1 και τον ίδιο μήνα του 1984 Αίας - Παναχαϊκή 0-2.

Υποστήριξη: SilkTech