Επιστροφή Μπραντάν στην Παναχαϊκή

Πέμπτη, Σεπτέμβριος 9, 2021 - 9:02πμ

Μία ακόμα επιστροφή στο ποδοσφαιρικό τμήμα ανακοίνωσε η Παναχαϊκή, αυτή τη φορά σε άλλο πόστο. Ο παλιός γνώριμος Φερνάντο Μπραντάν επιστρέφει στα «κοκκινόμαυρα» σαν σκάουτερ και συνεργάτης του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Φερνάντο Μπραντάν.

Ο Φερνάντο Μπραντάν που έχει τιμήσει την "κοκκινόμαυρη" φανέλα στο παρελθόν (2008-2009) επιστρέφει στην Παναχαϊκή με καθήκοντα συνεργάτη του ποδοσφαιρικού τμήματος, σκάουτερ παικτών στην Λατινική Αμερική, αλλά και με την ευθύνη της συνεργασίας με τις ακαδημίες για λογαριασμό της πρώτης ομάδας. Για τους λόγους αυτούς, θα εγκατασταθεί μόνιμα στην Πάτρα.

Καλωσορίζουμε τον Φερνάντο στην "κοκκινόμαυρη" οικογένεια και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».

 

Η συνεργασία για διαρκείας και εισιτήρια

Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την κορυφαία εταιρεία στο χώρο της διαδικτυακής πώλησης εισιτηρίων την ticketmaster.

Η ομάδα μας στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας για την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών της προς τους φιλάθλους της, επέλεξε την ticketmaster για τη μέγιστη ασφάλεια των συναλλαγών στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας και εισιτηρίων των αγώνων του πρωταθλήματος.

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία της tickemaster εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα.

Υποστήριξη: SilkTech