Time for tennis: Ambassador των ελβετικών ρολογιών Hublot ο Νόβακ Τζόκοβιτς

Πέμπτη, Σεπτέμβριος 2, 2021 - 9:02πμ

Μπακοπούλου Άντυ

Μετά τον Πελέ και τον Γιουσέιν Μπολτ ο super star του τένις Νόβακ Τζόκοβιτς αναλαμβάνει το ρόλο του διεθνούς πρεσβευτή των ονομαστών ελβετικών ρολογιών Hublot. Mε την έναρξη του US Open, ανακοινώθηκε επίσημα πως ο 34χρονος «Νόλε» που πρωταγωνιστεί στην κορυφαία δεκάδα του αθλήματος πάνω από δεκαετία  γίνεται το «πρόσωπο» του διάσημου brand ωρολογοποιίας.

«Ως αθλητής που φιλοδοξεί να γράψει ιστορία στο τένις, είμαι ιδιαιτέρως υπερήφανος που μου δίνεται η ευκαιρία να ενταχθώ στην οικογένεια της Hublot, στην οποία ανήκουν ήδη αθλητές που άφησαν το στίγμα τους, ο καθένας στο άθλημά του, και έχουν γίνει θρύλοι, όπως ο Πελέ και ο Γιουσέιν Μπολτ. Με την Hublot έχουμε τόσα πολλά να κερδίσουμε, μαζί»! ανέφερε ο εξαιρετικά δημοφιλής Σέρβος τενίστας.

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για μας να υποδεχόμαστε τον μεγάλο Νόβακ Τζόκοβιτς στην όμορφη οικογένεια της Hublot. Είναι ένας παίκτης που γράφει ιστορία στο τένις επειδή είναι μοναδικός, πρωταθλητής και διαφορετικός, αυτό είναι ακριβώς και το δικό μας μότο. Είναι μία καταπληκτική μέρα για την Hublot!»  δήλωσε με ενθουσιασμό ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Ricardo Guadalupe.

Ο Τζόκοβιτς, που στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με την Audemars Piguet και την Seiko,  είχε πολύ καιρό να λανσάρει ρολόι στις εμφανίσεις του ώστε τελικά να προτιμήσει την Hublot. Με 20 τίτλους Γκραν Σλαμ, 5 τίτλους Master, 36 Masters 1000 και ένα ολυμπιακό μετάλλιο, θεωρείται δεδομένο πως τον διεκδικούσαν πολλές εταιρείες ώσπου να αποφασίσει ποιά θα βάλει στον καρπό του.

Στη σχετική φωτογράφιση συνδυάζει το ρολόι Hublot με λευκό πόλο μπλουζάκι Lacoste. Tο νέο Big Bang Integral Ceramic, ένα από τα  τελευταία  μοντέλα που παρουσίασε η Hublot το 2021. 

Υποστήριξη: SilkTech