Παλικαρίσια πρόκριση με ανατροπή για την Παναχαϊκή στον Ταύρο - ΦΩΤΟ

Κυριακή, Αύγουστος 29, 2021 - 6:59μμ
Θύμισε Παναχαϊκή...

Μία παλικαρίσια πρόκριση για τη Β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε η Παναχαϊκή! Οι «κοκκινόμαυροι» μπορεί να έχουν μόνο 12 μέρες προετοιμασίας, να έμειναν με δέκα παίχτες, να έμειναν νωρίς πίσω στο σκορ, να έπαιζαν εκτός έδρας, αλλά με μία ηρωική ανατροπή επικράτησαν με 2-1 του Φωστήρα στον Ταύρο και πέρασαν στην επόμενη φάση.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Στράβωσε από το ξεκίνημα το παιχνίδι για την… ανέτοιμη έτσι κι αλλιώς Παναχαϊκή, η οποία στο πρώτο πεντάλεπτο βρέθηκε πίσω στο σκορ με πέναλτι, ενώ είχε και μία αναγκαστική αλλαγή.

Παρόλα αυτά οι «κοκκινμόμαυροι» του Ζέλικο Κάλαϊτζιτς πρόταξαν την ποιότητά τους και αντέδρασαν άμεσα, παίρνοντας άμεσα τα ηνία της αναμέτρησης φέρνοντας την ανατροπή στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, σε ένα χρονικό σημείου που βοήθησε ώστε να μην προλάβουν να κλειστούν οι γηπεδούχοι.

Παρότι έμεινε για 20 και πλέον λεπτά με παίχτη λιγότερο, η Παναχαϊκή με «ογκόλιθο» Σμίλτο, κράτησε εύκολα το προβάδισμα στο σκορ και την μεγάλη πρόκριση, που τις προσφέρει ηρεμία και χρόνο για να είναι έτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Στους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ήταν σίγουρα οι σκόρερ, Μπουρλάκης και Χαντί, ενώ δεν φαίνεται να υστέρησε κανένας.

Διαιτητής: Αριστείδης Αλιάγας

Βοηθοί: Νικόλαος Μανούρας & Χρήστος Παύλος

Κίτρινες: 36’ Λέκκας, 76’ Βλάχος, 90’ Κουλούρης / 31’, 75’ Πολίτης, 93’ Σμίλτος, 95’ Αθανασόπουλος

Κόκκινη: 75’ Πολίτης

Γκολ: 5’ πεν. Μπερνιδάκης / 47’ Χαντί, 58’ Μπουρλάκης

Φωστήρας (Καραδήμος): Κραβαρίτης, Βλάχος, Ιωαννίδης, Χριστοφιλέας, Πεχλιβανίδης, Καρυτινός (56’ Σταύρου), Πινιώτης (56’ Δηλαβέρης), Πίσσας (81’ Ντούνιας), Τσιώλης, Λέκκας (74’ Ταμπάκης), Μπερνιδάκης

Παναχαϊκή (Καλαϊτζιτς): Αθανασόπουλος, Πολίτης, Τσίγκρηλας (7’ Σμίλτος), Κωνσταντακόπουλος, Στασινόπουλος (70’ Μπελεζάκης), Τεγούσης, Παπαχρονόπουλος, Χαντί (82΄Κοτσόκολος), Στεργίδης (82’ Λούσκος), Μπουρλάκης, Κυβελίδης.

Υποστήριξη: SilkTech