Στο Ευρωπαϊκό U21 ο Φλουσκούνης του Fight Club Patras

Πέμπτη, Αύγουστος 19, 2021 - 9:12μμ
Η νέα γενιά στο προσκήνιο

Την Τρίτη (17/8) αναχώρησε η αγωνιστική ομάδα του FIGHT CLUB PATRAS για τα Τρίκαλα για να λάβει μέρος στο Sparing Camp που πραγματοποιείτε από τις 17 έως 20 Αυγούστου ενόψει της καλοκαιρινής προετοιμασίας που έχει είδη ξεκινήσει.

Μαζί τούς θα παραβρεθεί και ένας από τούς αθλητές του συλλόγου για την τελική φάση προετοιμασίας του.

Η ανακοίνωση: «Είμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση στην αθλητική οικογένεια μας, να έχουμε τον μοναδικό αθλητή από την πόλη της Πάτρας αυτή την στιγμή, που θα μας εκπροσωπήσει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό U21 στην Εσθονία και συγκεκριμένα στην πόλη Ταλίν από τις 24-27 Αυγούστου.

  Ο λόγος για τον Φλουσκουνη Χαράλαμπο που θα αγωνιστεί ως μέλος της Εθνικής μας ομάδας στην κατηγορία των -74 κιλων.

  Ο προπονητής του F.C.P. Κοτσόπουλος Μιχάλης μας μίλησε για όλη αυτή την προσπάθεια : "Την προηγούμενη εβδομάδα διανύσαμε το προτελευταίο στάδιο προετοιμασίας μας με διπλά traininings sensions πρωί και απόγευμα ενόψει του κορυφαίου καλοκαιρινού τουρνουά.Τώρα στα Τρίκαλα μπαίνουμε στην τελική ευθεία πριν την επικειμενη διοργάνωση.

Λόγω ζέστης προσπαθούμε να προσαρμοστούμε σε πρωτόγνωρες συνθήκες για εμάς εφόσον το εν λόγω Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μεταφέρθηκε λόγω καραντίνας μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού.

   Η κατηγορία μας είναι κανονικά τα - 68 κιλά, αλλά λόγω των φετινών υποχρεώσεων των Πανελληνίων εξετάσεων που έδωσε ο αθλητής μας, δεν καταφέραμε να πιάσουμε την συγκεκριμένη κατηγορία. Προσωπικά είμαι πεπεισμένος ότι ο Λάμπης θα δώσει τον καλύτερο εαυτό με τα χρώματα της "Εθνικής Ομάδας" γιατί εχει το ταλέντο και έρχεται από ένα σερί τριών Χρυσών μετάλλιων, σε Πανελλήνια πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια των εμφανίσεων του σε Ελλάδα και στο εξωτερικό, δείχνοντας ότι είναι από τούς κορυφαίους αθλητές της κατηγορίας τού, έχοντας μάθει μετά από τόσες εμπειρίες να είναι μαχητής σε κάθε αγώνα με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

  Εύχομαι να πάνε όλα καλά για όλη την Εθνική μας ομάδα, θα είμαι και εγώ εκεί σε αυτήν την προσπάθεια να βοηθήσω στην ψυχολογική στήριξη από την πλευρά μου».

Υποστήριξη: SilkTech