Ο Χ. Τσιμάρας συμφωνεί με Γ. Τελώνη και «Όλοι μαζί στον ΝΟΠ»

Τετάρτη, Αύγουστος 11, 2021 - 12:32μμ
Ο πρώην αντιπρόεδρος του ΝΟΠ Χάρης Τσιμάρας

Δεν άφησε ασχολίαστο ο Χάρης Τσιμάρας το άρθρο του πρώην προέδρου του ΝΟΠ, Γιώργου Τελώνη που δημοσιεύτηκε στο sportin.gr και με το οποίο συνεχάρη τον Χριστόδουλο Κολόμβο μα και την Εθνική Ελλάδας για την κατάκτηση ταυ ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στο ίδιο άρθρο του ο Γιώργος Τελώνης αναφέρθηκε και στο πατραϊκό πόλο τονίζοντας πως «Μπορεί να γίνει τώρα μια καινούργια αρχή, με αφορμή τον άθλο της εθνικής μας ομάδας».

Ο Χάρης Τσιμάρας, που θυμίζουμε, έπαιξε πόλο στον ΝΟΠ αρχές δεκαετίας ’90 (προερχόμενος από τον Θρίαμβο), ενώ πριν 10 χρόνια ηγήθηκε διοικητικά του Ομίλου, όντας αντιπρόεδρος, αλλά για μικρό χρονικό διάστημα, κοινοποίησε το άρθρο του sportin.gr στο προφίλ του στο facebook, σημειώνοντας:

"Ήθελα και εγώ με την σειρά μου να κοινοποιήσω την δήλωση αυτή του ξαδέρφου μου , την οποία ένας αγαπημένος φίλος μου προώθησε και ήθελα να πω και εγώ με την σειρά μου
Είμαστε έτοιμοι !!!!! Για μια νέα αρχή χωρίς βόρειους και νότιους !!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με στρατηγική και σχεδιασμό
Ελπίζω να ακολουθήσουν και κάποιοι ακόμα ....που θα έχουν στη συνείδηση τους το όραμα του Ναυταθλητισμού της πόλης . Ένα σωματείο , το δικό μας στέκι .....όπως παλιότερα που θα συνεργάζεται με όλους και όλοι τους με μας . Με αγάπη και συνεργασίες εντός και εκτός συνόρων της πόλης . Σε συνεργασία με την νέα ομοσπονδία και με την στήριξη αυτών που εμείς γνωρίζουμε με σκοπό πάντα την συνέχιση και αποτύπωσης της επιτυχίας της Εθνικης μας ομάδας και την εξάπλωση του αθλήματος μας . Αυτό που αγαπήσαμε !!!
Ας γεμίσουν οι πατρινες πισίνες πάλι ....
Όλοι οι καλοί χωράνε ...
Καιρός για μια νέα εποχή ......
Προσδεθείτε
Καλό απόγευμα είπαμε ;;;;
Φιλικά
ΧΤ"

TAΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech