Περισσεύει ο πόνος για τον Σάκη Ξένο

Παρασκευή, Αύγουστος 6, 2021 - 7:16μμ
Νικήθηκε στα 63 του

Τεράστια θλίψη στην αθλητική κοινωνία της Πάτρας, μα και σε ολόκληρη την πόλη από την είδηση του θανάτου του Σάκη Ξένου

Ολοι όσοι τον γνώρισαν ή συνεργάστηκαν μαζί του, είχαν να πουν τα καλύτερα λόγια.

Η κηδεια του θα γίνει την Τρίτη 10/8 στις 5μμ στο Α΄ Νεκροταφειο Πατρών

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει τη θλίψη του για τον πρόωρο χαμό του Σάκη Ξένου πρώην εργαζόμενου του Δήμου Πατρέων και παλαιού αθλητή της Παναχαϊκής. Ο Δήμαρχος απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους συγγενείς και στους φίλους του.

ΣΥΡΙΖΑ

Η ανακοίνωση του Τμήματος Αθλητισμού της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την απώλεια του Σάκη Ξένου:
Η αθλητική ''οικογένεια'' της Πάτρας έχασε έναν, ακόμη, δικό της άνθρωπο, πολύπλευρο και πάντα χαρούμενο, τον Σάκη Ξένο, παλιό ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής και οδηγό αγωνιστικών αυτοκινήτων, μέλος του ΑΟΠ, που προσέφερε σημαντικά και στον Οργανισμό Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Πατρέων απ'όπου συνταξιοδοτήθηκε.
Το Τμήμα Αθλητισμού της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον ξαφνικό χαμό του Σάκη Ξένου παλιού εργαζομένου του τμήματος άθλησης του Δήμου Πατρέων και Δραστήριου μέλους του ΔΣ του Παμπελοποννησιακού Σταδίου. Το σοκ είναι μεγάλο, ένας τόσο ζωντανός ικανότατος άνθρωπος έφυγε ξαφνικά από κοντά μας αφήνοντας πίσω του δυσαναπλήρωτο κενό.
Το ΔΣ του Σταδίου και οι εργαζόμενοι εκφράζουν τα θερμά του συλλυ-πητήρια στην οικογένεια και σε όλους τους δικούς του ανθρώπους.
Καλό ταξίδι φίλε και συναγωνιστή Σάκη, αφήνεις πίσω σου σημαντικό έργο, θα είσαι πάντα ζωντανός στη μνήμη μας.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΤΟ ΔΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΕΚΦΡΆΖΟΥΝ ΤΑ ΒΑΘΕΙΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΉΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΞΕΝΟΥ.
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗΣ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΣΩΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ...
ΦΙΛΕ...ΠΑΛΑΙΜΑΧΕ..ΣΑΚΗ ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ....ΑΘΑΝΑΤΟΣ..

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΠΓΕ

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Παναχαϊκής Γυμναστικής Ένωσης εκφράζουν να θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σάκη Ξένου.
Καλό ταξίδι φίλε Σάκη από την Παναχαϊκή Οικογένεια.

Τάκης Πετρόπουλος
Όλοι οι άνθρωποι του αθλητισμού οφείλουμε μια βαθιά υπόκλιση στο Σάκη Ξένο για τη μεγάλη προσφορά του όχι μόνο σαν αθλητής, ποδοσφαιριστής και οδηγός αγωνιστικών αυτοκινήτων (δεν γνωρίζω άλλον αθλητή που να συνδύασε με τόση επιτυχία αυτά τα δύο τόσο διαφορετικά αθλήματα), αλλά και για όσα ανιδιοτελώς και ακούραστα πρόσφερε μετά, όταν κρέμασε την ποδοσφαιρική φανέλα της Παναχαϊκής και πάρκαρε το αγωνιστικό του αυτοκίνητο.
Ο πολυσχιδής Σάκης ήταν παντού πρόθυμος και χαμογελαστός να προσφέρει με τις γνώσεις του και τις ιδιαίτερες οργανωτικές ικανότητες του... στην Πιτίτσα για μια ανάβαση... στο Νταλούζ ή το κλειστό της Αλεξιώτισσας για έναν αγώνα ποδοσφαίρου ή μπάσκετ εργαζομένων... στην Πλαζ για ένα τουρνουά beach volley... παντού!
Δεν είναι τυχαίο ούτε που σαν υπάλληλος του Δήμου Πατρέων διάλεξε να εργαστεί στον Οργανισμό Νεολαίας & Αθλητισμού και στο Τμήμα Άθλησης. Ήθελε να υπηρετήσει τον αθλητισμό που αγαπούσε και πίστευε ως κορυφαία κοινωνική λειτουργία και ήταν πολύ παραγωγικός και αποτελεσματικός.
Τα τελευταία δύο χρόνια δραστηριοποιήθηκε και σαν μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, κοντά στους πιο στενούς συνεργάτες και φίλους του Θόδωρο Αργυράτο και Φίλιππο Καραμούζη.
Ο Σάκης φεύγοντας μαζί με τη μεγάλη λύπη στην οικογένεια του και τους φίλους του που τον αγαπούσαν για τον καλό χαρακτήρα και το ήθος του, αφήνει κι ένα δυσαναπλήρωτο κενό στον Πατραϊκό αθλητισμό!
Αντίο Φίλε!

ΕΥΓΕΝΙΑ ΞΕΝΟΥ

"Παντα θα ζεις στην καρδιά μου, στο αίμα μου, ποτέ δεν θα σε ξεχάσω, μου λείπεις ήδη" ήταν τα λόγια της αδελφής του Ευγενίας...


ΝΙΚΟΣ ΤΖΑΝΑΚΟΣ

Απίστευτο! "Έφυγε" ο Σάκης Ξένος. Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός και πήρε πρωτόγνωρες διαστάσεις. Ίσως φίλε Σακη και εσύ να μην είχες αντιληφθεί, το πόσο αγαπητός ήσουν. Τις τελευταίες ώρες, αφότου μαθεύτηκε πως ξεκίνησες για το "μεγάλο ταξίδι", ένα τεράστιο πλήθος ανθρώπων, οχι μόνο από την Πάτρα, αλλα και από τα πιο απίθανα μερη, ανθρωποι που σε έχουν γνωρίσει μέσα απο τις πολύχρονες και πολυσχιδείς δραστηριότητες σου, σε αποχαιρετούν με τον τρόπο του ο καθένας. Εκφράζουν την εκτίμησή τους στο Σάκη! Γιατί βλέπεις, είχες το χάρισμα να κερδίζεις τις καρδιές των ανθρώπων. Με τη συμπεριφορά σου, πάντα άφηνες πίσω σου ένα λόγο για να σε θυμούνται και να σε θεωρούν φίλο τους! Καλό σου παράδεισο φίλε!!

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΠΕΤΑΣ

Έφυγε ξαφνικά από κοντά μας ένας εξαιρετικός φίλος ένας δοτικός και χαμογελαστός συνεργάτης στα χρόνια του ΟΝΑΠ στο Δήμο Πατρέων. Ένας άνθρωπος που έδινε λύσεις και έβαζε πλάτη στα δύσκολα. Καλό ταξίδι Σάκη.
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του χρήστη Konstantinos Karpetas, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Α ρε Σάκη Ξένο... Sakis Xenos Φτωχύναμε, μας '' έφυγε '' από την Πάτρα ένας ανιδιοτελής άνθρωπος του αθλητισμού, της προσφοράς και του εθελοντισμού. Μέσα σε όλα. Πάντα με το χαμόγελο στα χείλη για να προσφέρει σε όλα τα αθλήματα. Καλό σου ταξίδι φίλε Σάκη. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "14저 9528"
ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Υποστήριξη: SilkTech