Ολυμπιακοί Αγώνες: Η αγκαλιά και τα συγχαρητήρια του Πετρούνια στον Τεντόγλου (BINTEO)

Δευτέρα, Αύγουστος 2, 2021 - 7:24μμ
Ατόφιο χρυσάφι

Να αγκαλιάσει και να συγχαρεί τον Μίλτο Τεντόγλου ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας μόλις μπήκε στο Ολυμπιακό χωριό. Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης αποθεώθηκε με τη σειρά του από την υπόλοιπη ελληνική αποστολή στο Τόκιο και έδωσε την υπόσχεση για το χρυσό μετάλλιο στο Παρίσι.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους κρίκους, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, προσθέτοντας ένα ακόμα στην ελληνική ομάδα, μετά τα δύο χρυσά του Στέφανου Ντούσκου και του Μίλτου Τεντόγλου.

Ο Μίδας των Κρίκων, αποθεώθηκε κατά την άφιξη του στο Ολυμπιακό Χωριό, ενώ ο πρώτος που πήρε αγκαλιά ήταν ο Μίλτος Τεντόγλου. Εν συνεχεία πήραν σειρά τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής, ενώ έδωσε και λόγο, στον οποίο έδωσε την υπόσχεσή του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ανέφερε στα μέλη της αποστολής τα εξής: "Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, σε όλη την ελληνική αποστολή και ιδιαίτερα στον κύριο Καπράλο, στον αρχηγό μας, στον προπονητή μου και σε όλους εσάς που βρίσκεστε εδώ".

Η σύζυγός του Βασιλική Μιλλούση με μια μικρή παρέμβαση ανέφερε: "Και τη γυναίκα μου ρε (γέλια)". Μετά πήρε και πάλι τον λόγο ο Λευτέρης Πετρούνιας : "Εννοείται και τη γυναίκα μου, με συγχωρείς Βασιλική (γέλια). Το μόνο που έχω να πω είναι ότι είναι ένα μεγάλο κίνητρο να πάρουμε το χρυσό στο Παρίσι".

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Υποστήριξη: SilkTech