"Ο Απόλλων στη Basket League με τον κόσμο του!" - Κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας

Κυριακή, Αύγουστος 1, 2021 - 3:32μμ
Η Περιβόλα ξανά στην Α1
Ο Απόλλων επιστρέφει στη Basket League με τον κόσμο του! Από τη Δευτέρα 2 Αυγούστου κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας με τις τιμές να είναι προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις της δύσκολης εποχής της πανδημίας του κορωνοϊού.
 
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ
 
Ένας είναι ο μεγάλος στόχος: Κάθε παιχνίδι να είναι γιορτή και οι κερκίδες και πάλι να είναι κατάμεστες σε κάθε αναμέτρηση της ομάδας στην κεντρική σάλα του Αθλητικού Κέντρου του Συλλόγου στην Περιβόλα.
 
ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
 
Συνολικά τέσσερις θα είναι οι κατηγορίες των εισιτηρίων διαρκείας και μάλιστα δύο από αυτές διατίθενται σε οικονομικότερες τιμές σε σχέση με την περυσινή χρονιά. Αναλυτικά:
 
-VIP-GOLD: Κόστος στα 300 ευρώ και αφορούν σε θέσεις με πολυθρόνες με δερμάτινα καθίσματα ακριβώς απέναντι από τους πάγκους. Προσφέρονται μαζί με parking στο χώρο του γηπέδου.
 
-VIP SILVER: Κόστος στα 140 ευρώ.
 
-BASIC: Κόστος στα 80 ευρώ.
 
-BASIC VALUE: Κόστος στα 60 ευρώ.
 
Τα συγκεκριμένα εισιτήρια διαρκείας οι φίλαθλοι θα μπορούν να τα προμηθευτούν προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά (ταυτότητα ή έγγραφα πιστοποίησης) μόνο φοιτητές, άνεργοι και πολύτεκνοι.
 
Όσον αφορά στα παιδιά των ακαδημιών του Συλλόγου υπάρχει μέριμνα για ειδική κατηγορία και λεπτομέρειες θα γνωστοποιηθούν από 1 Σεπτεμβρίου.
 
ΟΣΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
 
Οι φίλαθλοι που επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας όσο νωρίτερα το κάνουν τόσο καλύτερα θα είναι! Γιατί θα μπορούν να επιλέξουν όποια θέση θέλουν στην κερκίδα, αφού τώρα όλες είναι προς διάθεση.
 
ΕΠΙΣΗΜΑ, ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
 
Οι κάτοχοι όλων των κατηγοριών των εισιτηρίων διαρκείας θα εξασφαλίζουν πρόσβαση σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας φιλικά και επίσημα για το πρωτάθλημα της Basket League και το Κύπελλο Ελλάδας.
 
Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
 
Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται από τα νέα γραφεία της ΚΑΕ στο κέντρο της Πάτρας στη διεύθυνση Κανάρη 15 και Ρήγα Φεραίου(1ος όροφος), καθώς και από το Αθλητικό Κέντρο του Συλλόγου στην Περιβόλα.
Πληροφορίες, προεγγραφές στο τηλέφωνο 2610 643712 καθημερινά 10:00 με 13:00 .
 
Μάλιστα σύντομα θα γνωστοποιηθούν τα νέα τηλέφωνα επικοινωνίας της ΚΑΕ και το ωράριο λειτουργίας των γραφείων. Επίσης θα υπάρξει και ενημέρωση για online διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας μέσω του διαδικτύου.
 
ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΣ
 
Ο Απόλλων είναι πάνω και πρώτα απ’ όλα οικογένεια και έτσι λειτουργεί. Με απόφαση λοιπόν της διοίκησης της ΚΑΕ το ποσό που είχε καταβληθεί από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της περυσινής σεζόν, θα συμψηφίζεται με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας της φετινής. Το σχετικό ποσό θα αφαιρείται από την αξία του φετινού εισιτηρίου διαρκείας. Άλλωστε λόγω της πανδημίας δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν διά ζώσης την ομάδα, αλλά τη στήριξαν με τον τρόπο τους και είναι δίκαιο αυτή η στήριξη να τους αναγνωριστεί.
 
ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ
 
Για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, είναι απαραίτητα ο αριθμός αστυνομικής ταυτότητας, ο ΑΜΚΑ και στοιχεία επικοινωνίας, που σε κάθε περίπτωση μπορεί να φανούν χρήσιμα.

 

Υποστήριξη: SilkTech