Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι Ελληνικές συμμετοχές την Κυριακή 25/7

Κυριακή, Ιούλιος 25, 2021 - 1:26πμ
Μεγάλοι αγώνες

Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020: Μεγάλη συμμετοχή Ελλήνων αθλητών έχουμε την Κυριακή (25/7) στους Ολυμπιακούς Αγώνες που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Ιαπωνία.

Συγκεκριμένα δεκατέσσερις Έλληνες αθλητές και αθλήτριες σε 13 αγωνίσματα εφτά ατομικών αθλημάτων, συν την εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών, θα κάνουν σήμερα (Κυριακή 25/7) την προσπάθειά τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ιαπωνίας.

Ξεχωρίζει η συμμετοχή της Εθνικής ομάδας πόλο ανδρών που μετρά την 16η ολυμπιακή της συμμετοχή κόντρα στην Ουγγαρία (05:30) των εννέα χρυσών μεταλλίων στους Αγώνες. Βασικός ο πατρινός φουνταριστός Χριστόδουλος Κολόμβος.

Επίσης αναφορά αξίζει και η προσπάθεια που θα κάνει η Άννα Κορακάκη στο αεροβόλο πιστόλι 10μ. (στις 11:15), αγώνισμα στο οποίο κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Φυσικά σήμερα (25/7) στη μάχη των Ολυμπιακών Αγώνων μπαίνει και ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο φιναλίστ του τελευταίου Roland Garros θα αντιμετωπίζει τον Γερμανό, Φίλιπ Κολσράιμπερ για τον α' γύρο του απλού ανδρών στο τένις. Η αναμέτρηση αυτή είναι το 4η στη σειρά στο πρόγραμμα στο κεντρικό κορτ και αναμένεται να αρχίσει μετά τις 10:30.

Από εκει και πέρα Έλληνες κι Ελληνίδες οι οποίοι την Κυριακή (25/7) θα συνεχίσουν συνεχίζουν την προσπάθειά τους, όπως στην κολύμβηση (Ντουντουνάκη), στην κωπηλασία την ιστιοπλοΐα, και το πινγκ πονγκ (Γκιώνης).

Υποστήριξη: SilkTech