Η αντίδραση της ΕΡΤ για Πετρούνια: «Unfair των Ιαπώνων σκηνοθετών»

Σάββατο, Ιούλιος 24, 2021 - 1:16μμ
Ο Λευτέρης Πετρούνιας

Άσχημη εντύπωση πρόκαλεσε το γεγονός ότι δεν προβλήθηκε στην Ελλάδα η προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια στον προκριματικό των κρίκων. Ο Έλληνας πρωταθλητής, προκρίθηκε εύκολα στον τελικό, αλλά οι τηλεθεατές στην Ελλάδα δεν είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την προσπάθεια του.

Η ΕΡΤ σχολίασε το γεγονός ως Unfair των Ιαπώνων σκηνοθετών της τηλεοπτικής μετάδοσης του προκριματικού.

«Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το Unfair των Ιαπώνων σκηνοθετών της τηλεοπτικής μετάδοσης του προκριματικού, καθώς δεν έδειξαν την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια, προφανώς θεωρώντας ως ιδιαίτερα σημαντικές τις προσπάθειες άλλων αθλητών και όχι την προσπάθεια του Χρυσού Ολυμπιονίκη στους κρίκους το 2016 και παγκόσμιου πρωταθλητή!», έγραψε χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα της ΕΡΤ.

Aνακοίνωση της ΕΟΕ για την τηλεοπτική μετάδοση της προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια
Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για το γεγονός ότι προς γενική κατάπληξη, δεν μεταδόθηκε από την ΕΡΤ η προσπάθεια του Ολυμπιονίκη μας Λευτέρη Πετρούνια στον προκριματικό της γυμναστικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει δοξάσει επανειλημμένως τη χώρα μας και ο κάθε Ελληνας έχει το δικαίωμα να παρακολουθήσει την προσπάθεια του, ειδικά όταν αυτή γίνεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Θέλουμε να ελπίζουμε ότι ανάλογα φαινόμενα δεν θα επαναληφθούν μέχρι το τέλος των Αγώνων.

Υποστήριξη: SilkTech