Γκάνα: Ποδοσφαιριστής έβαλε δύο αυτογκόλ για να «χαλάσει» στημένο ματς! (video)

Τετάρτη, Ιούλιος 21, 2021 - 2:00μμ
Συμβαίνουν κι αυτά!

Ένας ποδοσφαιριστής στην Γκάνα που αγανάκτησε με τους συμπαίκτες του που φέρονται να ήθελαν να στήσουν ένα παιχνίδι, αποφάσισε να τους τη χαλάσει με έναν εύκολο για εκείνον τρόπο: να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και μάλιστα δύο φορές.

Το απίστευτο σκηνικό έχει στον αγώνα της Ασάντι Γκολντ κόντρα στην ήδη υποβιβασμένη Ίντερ Αλάιζ, για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος στην Γκάνα. Πρωταγωνιστής ήταν ο Χασμίν Μούσα, ο παίκτης των φιλοξενούμενων, που όταν μπήκε στο ματς, αποφάσισε να κάνει τα... δικά του, καθώς δεν του άρεσε το σκηνικό που είχε διαμορφωθεί.

Σύμφωνα με όσα είπε μετά το τέλος του ματς στον ραδιοφωνικό σταθμό Kumasi FM και όπως αναμεταδίδει η ιστοσελίδα goal.com, αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτήν την κίνηση για να μην βγει το στοίχημα που είχαν παίξει και οι δύο ομάδες. Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή και σημείωσε δύο αυτογκόλ που σπάνια συναντά κάποιος στα γήπεδα.

«Άκουσα ότι είχαν στήσει το ματς να έρθει 5-1 σε βάρος της ομάδας μου. Αποφάσισα να το χαλάσω, γιατί είμαι ενάντια στο στοίχημα. Υποσχέθηκα στον προπονητή μου ότι αν με άφηνε να μπω στο ματς ως αλλαγή, θα το χάλαγα. Το τεχνικό τιμ με επαίνεσε γι' αυτό που το έκανα», δήλωσε χαρακτηριστικά, ωστόσο δεν είναι βέβαιο ότι έχουν όλοι την ίδια γνώμη.

Μάλιστα, προκλήθηκε τόσο μεγάλος θόρυβος από όσα έγιναν στο παιχνίδι, που η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Γκάνας ανακοίνωσε πως ξεκινά έρευνα από κοινού με τα πειθαρχικά όργανα και την Επιτροπή Εγκλήματος, με στόχο να ρίξει «φως» στα όσα είδαν τα μάτια όλων, πλέον όχι μόνο στη χώρα, καθώς το θέμα έλαβε διεθνείς διαστάσεις, μετά τα βίντεο που κυκλοφόρησαν.
Πηγή: iefimerida.gr

Υποστήριξη: SilkTech