Εντυπωσίασε η κολυμβητική ομάδα του ΝΟΠ

Τετάρτη, Ιούλιος 21, 2021 - 9:00πμ
Σύσσωμη η αποστολή

Επέστρεψε από το πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης η αγωνιστική ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Πατρών με απολογισμό 7 μετάλλια και πολλά ατομικά ρεκόρ!

Πιστή για άλλη μια φορά στο ραντεβού με τα μετάλλια η Βασιλική Τάτσιου η οποία κατέκτησε τη δεύτερη θέση και τα ασημένια μετάλλια στα 400μ ελεύθερο, στα 800μ ελεύθερο και στα 1500μ ελεύθερο και δείχνει σε εξαιρετική φόρμα ενόψει του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανοικτής θάλασσας στο Παρίσι σε μερικές μέρες.

"Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας και στον προπονητή τους Λευτέρη Μήτρακα!" αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δ.Σ.

ΔΗΛΩΣΗ ΜΗΤΡΑΚΑ:

"Η φετινή τόσο δύσκολη και κουτσουρεμενη χρόνια φτάνει στο τέλος της με τον καλύτερο τρόπο για το σύλλογο και τους αθλητές του ΝΟ Πατρων. 192 βαθμοί στη γενική βαθμολογία των age group, 28η θεση για το σύλλογο ανάμεσα σε 111 ομάδες που κατάφεραν να βαθμολογηθουν, 7 μεταλλια (1 χρυσό, 5 ασημένια, 1 χάλκινο) και αμέτρητα ατομικά ρεκόρ για τους αθλητές μας. Ευχαριστώ πάνω από όλα αυτά τα παιδιά που κάθε μέρα είναι εκεί και πιστεύουν σε αυτό που κάνουμε, τους γονείς για όλες τις θυσίες, τη διοίκηση της ομάδας που μας στηρίζει και ιδιαίτερα τον έφορο κολύμβησης Δημήτρη Πολύζο για όλη τη συμβολή του όλα αυτά τα χρονια στο τμήμα. Σας περιμένω όλους από Σεπτέμβριο με περισσότερη όρεξη για δουλειά και διακρισεις".

Υποστήριξη: SilkTech