Δήλωσε συμμετοχή στην Α1 Basket League ο Ολυμπιακός

Παρασκευή, Ιούλιος 16, 2021 - 5:02μμ
Στο ντέρμπι της Α2 με τον Απόλλωνα

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην Α1 μετά από δύο χρόνια, καθώς δήλωσε συμμετοχή στην Α1 Basket League για την σεζόν 2021/22. Ήταν κοινό μυστικό, τώρα πλέον είναι και γεγονός: Ο Ολυμπιακός δήλωσε συμμετοχή στην Α1 Basket League για την σεζόν 2021/22, σε μία κίνηση που όπως φαίνεται ήταν μονόδρομος.

Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν προθεσμία μέχρι και την Πέμπτη (15/7) προκειμένου να αποφασίσουν αν θα δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν, δικαίωμα που είχαν κερδίσει επειδή ο σύλλογος είχε κερδίσει την άνοδο από το πρωτάθλημα της Α2 της σεζόν 2020/21, όπου κατέκτησε την δεύτερη θέση με τον Ολυμπιακό Β'. Ακολουθώντας έτσι όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, δήλωσαν συμμετοχή στο πρωτάθλημα.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν αποφασίσει να αποχωρήσουν από την Α1 και το τελευταίο τους ματς ήταν στις 8 Μαΐου του 2019 με τον Προμηθέα στο ΣΕΦ, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Εν συνεχεία δεν κατέβηκαν να αγωνιστούν στα πλέι οφ σε μια κίνηση κατά της Ομοσπονδίας μπάσκετ, κάνοντας πράξη το "μέχρι τέλους" που είχαν προαναγγείλει.

Υποστήριξη: SilkTech