Επιτυχημένη παρουσία της ΝΕΠ στο Πανελλήνιο Badminton του Βόλου

Παρασκευή, Ιούλιος 9, 2021 - 9:32μμ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Badminton το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Ιουλίου στην πόλη του Βόλου. Από την ΝΕΠατρών συμμετείχαν οι αθλητές  Σωτηρόπουλος Άκης και Βαγενά Κωνσταντίνα οι οποίοι παρόλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αθλητισμός λόγω του covid-19 αλλά και των δυσμενών καιρικών συνθηκών των τελευταίων ημερών συνεχίζουν να προπονούνται και να ονειρεύονται ένα καλύτερο μέλλον για το αγαπημένο τους άθλημα.

Οι αθλητές συμμετείχαν χωρίς τον προπονητή τους, Μπονέλη Γιώργο, ο οποίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δυστυχώς δεν μπόρεσε να παραστεί στους αγώνες. Οι Πατρινοί πρωταθλητές αγωνίστηκαν και στα 3 αγωνίσματα, απλό, διπλό και μεικτό όπου ύστερα από εξαιρετικές εμφανίσεις η παρουσία τους κρίνεται κάτι παραπάνω από επιτυχημένη.

Η Βαγενά Κωνσταντίνα βρέθηκε μια ανάσα από τα μετάλλια λόγω και της δύσκολης κλήρωσης και έτσι έμεινε στην 8αδα και στα τρία αγωνίσματα που συμμετείχε. Ο Σωτηρόπουλος Άκης κατέκτησε την πρώτη θέση (1η) στο διπλό στο οποίο ήταν ζευγάρι με τον αθλητή από το Ρούπελ Παπαδόπουλο Θεόδωρο.

Στον τελικό του απλού ο Πατρινός αθλητής της ΝΕΠ κατέκτησε την Δεύτερη θέση (2η) και το ασημένιο μετάλλιο. Τέλος στο αγώνισμα του μεικτού μαζί με την συναθλήτριά του Βαγενά Κωνσταντίνα πλασαρίστηκαν στην 8αδα.

Την σκυτάλη παίρνουν στην συνέχεια στο τέλος Ιουλίου τα Πανελλήνια πρωταθλήματα κάτω των 19 και κάτω των 17 χρόνων έτσι ώστε να ολοκληρωθούν για την φετινή χρονιά οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τους.

Υποστήριξη: SilkTech