Σκοράρουν κατά ριπάς Μπιτσάκηδες και Λυκούδηδες

Δευτέρα, Ιούλιος 5, 2021 - 3:04μμ
Ανδρέας Μπιτσάκος - Δημήτρης Μπιτσάκος και Μάκης Λυκούδης - Σπύρος Λυκούδης

Μέχρι 6 γκολ είχαμε συνηθίσει το μάξιμουμ σκοραρίσματος από παίκτη του ΝΟΠ σε επίσημο παιχνίδι εδώ και πολλά χρόνια. Πολλές φορές το έχει κάνει ο Βασίλης Κανελλόπουλος, αλλά και Αναστάσης Κωνσταντακόπουλος και πιο παλιά ο Κολόμβος και ο Χρόσικ.

Την Κυριακή (4/7) στο παιχνίδι του ΝΟΠ με τον Μίλωνα (16-6) για την Α2 Εθνική ο Ανδρέας Μπιτσάκος σκόραρε 8 φορές!!
Για να βρούμε παίκτη του ΝΟΠ με παρόμοια επίδοση πρέπει να πάμε πίσω στα '90ς. Το ρεκόρ, που κινδύνεψε να σπάσει την Κυριακή, έχει ο Μάκης Λυκούδης που είχε πετύχει τη περίοδο 1992-93 εναντίον του ΟΦΘ (19-11). Είχε σκοράρει 11 φορές! Αμφότερες οι επιδόσεις είναι σε εντός έδρας αγώνα.

Σε εκτός έδρας παιχνίδι το ρεκόρ είναι 8 γκολ από την περίοδο 1993-'94 και κάτοχός του ο Δημήτρης Μπιτσάκος και μάλιστα σε μεγάλο παιχνίδι της Α1, στο κολυμβητήριο του "Λαιμού", A1 Eθνική, κόντρα στην Bουλιαγμένη. Οκτώ γκολ όσα πέτυχε ο ανιψιός του Ανδρέας 27 χρόνια αργότερα!

Την ίδια ώρα, την Κυριακή το απόγευμα στην μακρινή Πορτογαλία ο γιος του Μάκη Λυκούδη, Σπύρος, πέτυχε 6 γκολ (!) στο παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας παίδων με την Τουρκία, που επίσης είναι ρεκόρ!!

Σκορ (στα 4 ματς που αναφέρονται πιο πάνω): 17 γκολ μπαμπάς και υιός Λυκούδη - 16 γκολ θείος και ανιψιός Μπιτσάκου! Τέσσερις παίκτες - τέσσερα παιχνίδια - 33 γκολ!!

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech