Στην Εθνική παγκορασίδων οι δίδυμες αδερφές Μπρούμα του Απόλλωνα

Δευτέρα, Ιούλιος 5, 2021 - 6:32μμ

Σημαντική διάκριση για τις ακαδημίες βόλεϊ του Απόλλωνα Πατρών καθώς ήρθε κλήση για προετοιμασία με την Εθνική ομάδα Παγκορασίδων  στις δίδυμες αθλήτριες των «μελανόλευκων», Χριστιάννα και Ηρώ Μπρούμα.

Η σχετική ανακοίνωση του Απόλλωνα:

«Κλήση για προετοιμασία με την Εθνική μας ομάδα των Παγκορασίδων πήραν οι δίδυμες αθλήτριες του Απόλλωνα Χριστιάννα και Ηρώ Μπρούμα , η οποία θα λάβει μέρος από 11 έως 30 Ιουλίου στο Μουζάκι.

Οι αθλήτριες όλο τον χειμώνα ακολούθησαν το ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης που τους είχε δοθεί από τον ομοσπονδιακό προπονητή και εν συνεχεία με το άνοιγμα των προπονήσεων ασκούνται καθημερινά υπό τις οδηγίες του Χρήστου Καραβολα , ο οποίος είδε την κλήση σαν επιβράβευση για την συνολική προσπάθεια που γίνεται στο τμήμα βόλεϊ του συλλόγου .

Λόγω των αυξημένων αγωνιστικών υποχρεώσεων εν μέσο εξέλιξης των πρωταθλημάτων τόσο των κορασίδων όσο και των νεανίδων οι αθλήτριες ήρθαν σε επαφή με τον ομοσπονδιακό προπονητή όσο και με την ΕΟΠΕ ώστε η ενσωμάτωση τους στην προετοιμασία να γίνει με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε να μην επηρεάσει τους στόχους του συλλόγου.

Η Διοίκηση του Απόλλωνα εκφράζει  τα συγχαρητήρια της και εύχεται στις αθλήτριες καλή επιτυχία στους στόχους τους!!».

Υποστήριξη: SilkTech