Ηχητικό ντοκουμέντο: Η συνέντευξη-βόμβα του Άρη Λουκόπουλου στο «Πατρινόραμα»

Δευτέρα, Ιούλιος 5, 2021 - 11:02πμ

Ένα βήμα παραπάνω προχώρησε το περιοδικό «Πατρινόραμα» δημοσιοποιώντας μέρος του ηχητικού ντοκουμέντου από τη συνέντευξη- βόμβα που παραχώρησε στο διευθυντή του Παναγιώτη Ρηγόπουλο, ο ιστορικός παράγοντας της Παναχαϊκής Άρης Λουκόπουλος, όπου σε αυτήν ακούγονται όλες οι «καυτές» αποκαλύψεις για την παράνομη δράση της «παράγκας» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο ηγέτης της Πατρινής ομάδας κατά την περίοδο 1979-2003, που έφθασε να γίνει ακόμα και πρόεδρος στην ΕΠΑΕ, ρίχνει «ρουκέτες» για το σύστημα της «παράγκας», για τις δωροδοκίες και τους στημένους αγώνες, για τον έλεγχο της διαιτησίας, για τα αλλοπρόσαλλα αποτελέσματα των τελευταίων τριών αγωνιστικών κάθε περιόδου που έσωναν ή υποβίβαζαν ομάδες, αλλά και για τον ανηλεή πόλεμο που δέχτηκε από το σύστημα, την Πολιτεία και τον πρώην υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Φλωρίδη, όταν αρνήθηκε να καταγγείλει ως Πρόεδρος της ΕΠΑΕ, την «παράγκα».

Ο κ. Λουκόπουλος, στα ηχητικά αυτά αποσπάσματα, ακούγεται να περιγράφει στον Παναγιώτη Ρηγόπουλο απίστευτα περιστατικά και παρασκήνια: Αποκαλύπτει ότι αυτός ήταν που γνώρισε τον Θωμά Μητρόπουλο στον Σωκράτη Κόκκαλη, εξιστορώντας τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού στη βίλα του αείμνηστου εκδότη του «Φωτός» Θεόδωρου Νικολαΐδη και ό,τι ακολούθησε με το στήσιμο της «παράγκας», που κάποια στιγμή τον οδήγησε κλαίγοντας στο γραφείο του Θωμά! Και αυτό, προκειμένου να σωθεί η Παναχαϊκή από τις στημένες διαιτησίες που υφίστατο στα παιχνίδια της!

Είναι χαρακτηριστική η αποκάλυψή του, ότι όταν πήγε κόντρα στην «παράγκα» για την εκλογή του Προέδρου της ΕΠΣΠ Αχαΐας, η ομάδα του δέχθηκε μέσα σε 12 παιχνίδια, 12 κόκκινες και 62 κίτρινες κάρτες, με αποτέλεσμα η Παναχαϊκή να υποβιβασθεί από την Α΄ Εθνική!

Και ανάμεσα στα άλλα, ακούγεται να μιλάει για τις κρυφές συνεννοήσεις με άλλους παράγοντες ιστορικών ομάδων, να κρίνει τους ιδιοκτήτες των μεγάλων ομάδων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και να παραδέχεται αφοπλιστικά στο «Πατρινόραμα»: «Η παράγκα έβγαζε πρωταθλητές από τα ερασιτεχνικά, μέχρι την Α΄ Εθνική!»

Αποκαλύπτει στο πανελλαδικό «Πατρινόραμα» όλο το σάπιο παρασκήνιο του ποδοσφαίρου και τις αιτίες που οδήγησαν στην παρακμή την ομάδα του, ενώ χαρακτηριστική είναι η παραδοχή του, ότι σε έναν αγώνα της Παναχαϊκής στο Αίγιο, είχε πληρώσει ακόμα και τους …φιλάθλους!

Επίσης αναφέρεται και σε αγώνα της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά, που όπως ισχυρίζεται, αν και συμφώνησε να τον δώσει, τελικά το παιχνίδι έληξε ισόπαλο! Μάλιστα περιγράφει μία φάση, που επιθετικός της Παναχαϊκής, εμπόδισε συμπαίκτη του να βάλει γκολ στο τέρμα του Ουλμπιακού!

Θυμίζουμε, ότι ολόκληρη η συνέντευξη- βόμβα του Άρη Λουκόπουλου, δημοσιεύεται στο περιοδικό «Πατρινόραμα», που κυκλοφορεί από τις 25 Ιουνίου στα περίπτερα όλης της χώρας.

 

Υποστήριξη: SilkTech