Η συγκλονιστική ανάρτηση της Σοφίας Μπεκατώρου για τον ιερέα από το Αγρίνιο που κατηγορείται για βιασμό

Τρίτη, Ιούνιος 29, 2021 - 3:32μμ

Την υπόθεση του ιερέα που κατηγορείται στο Αγρίνιο για τον βιασμό δύο κοριτσιών το 2007, όταν αυτά ήταν ανήλικα, σχολίασε μέσω Instagram η Σοφία Μπεκατώρου.

Στην ανάρτησή της η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης που τον περασμένο Ιανουάριο με την αποκάλυψη για τον βιασμό της άνοιξε τους “ασκούς του Αιόλου”, έγραψε πως «αν θέλουμε να υπάρχει δικαιοσύνη στην κοινωνία μας πρέπει να έχουμε τη δύναμη να κοιτάμε τους ανθρώπους έξω από το “πλαίσιο” που τους εξασφαλίζει η επαγγελματική, κοινωνική ή οικονομική τους θέση».

Ταυτόχρονα επισήμανε πως «οι ιερείς έχουν ένα σημαντικό έργο να διατελέσουν και σίγουρά η κακοποίηση της ψυχής και του σώματος δεν εμπίπτει στο λειτούργημά τους».

Ολόκληρη η ανάρτηση της Σοφίας Μπεκατώρου:

“Ο παππούς μου ήταν Θεολόγος και από εκείνον γνώρισα τί σημαίνει πίστη στο Θεό. Δεν βρίσκεται μόνο μέσα στην Εκκλησία, αλλά γύρω μας σε κάθε στιγμή.

Οι ιερείς έχουν ένα σημαντικό έργο να διατελέσουν και σίγουρά η κακοποίηση της ψυχής και του σώματος δεν εμπίπτει στο λειτούργημά τους.

Αν θέλουμε να υπάρχει δικαιοσύνη στην κοινωνία μας πρέπει να έχουμε τη δύναμη να κοιτάμε τους ανθρώπους έξω από το “πλαίσιο” που τους εξασφαλίζει η επαγγελματική, κοινωνική ή οικονομική τους θέση”.

Υποστήριξη: SilkTech