Η εκδήλωση του Παναιγιάλειου (ΦΩΤΟ)

Παρασκευή, Ιούνιος 25, 2021 - 4:15μμ

Στον φιλόξενο και πανέμορφο χώρο του υπαίθριου θεάτρου "Γ. Παππάς" πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 21 Ιουνίου το "Ευχαριστήριο κάλεσμα" του Παναιγιαλείου.

Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχε ο Μάριος Βαλαβάνης με την πολύτιμη βοήθεια των μελών της Διοίκησης κ.Γιώργο Δημητρίου και κ.Λάμπη Γεωργόπουλο. Στον πρόλογο του ο κ. Βαλαβάνης αναφέρθηκε στην φετινή πορεία της ομάδας και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε λόγω της πανδημίας και της οικονομικής κρίσης. Συνεχάρη και ευχαρίστησε το ποδοσφαιρικό τμήμα, συμπεριλαμβανομένων και των ποδοσφαιριστών και προπονητών που δεν ολοκλήρωσαν την σεζόν, ενώ στη συνέχεια, τους παρουσίασε έναν προς έναν στην γιγαντοοθόνη του θεάτρου!

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών το λόγο πήρε ο Βασίλης Μπούνας ενώ στη συνέχεια ήταν η σειρά του βοηθού προπονητή Λεωνίδα Κατσαρέλια και του προπονητή Μίλτου Γκόφα. Ο Μάριος Βαλαβάνης ευχαρίστησε τον Δήμο Αιγιαλείας και τις υπηρεσίες του για την πολύ καλή συνεργασία καθώς και όλες τις Δημοτικές παρατάξεις για την όποια βοήθεια πρόσφεραν. Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τον δήμαρχο κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο για την βοήθεια που πρόσφερε σε προσωπικό επίπεδο αλλά και το ΝΠΔΔ καθώς και την ΔΗΚΕΠΑ της οποίας η πρόεδρος κα. Μαρία Τσουκαλά κατά τον λόγο που εκφώνησε, συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές και την Διοίκηση για το έργο τους ενώ υποσχέθηκε την προμήθεια ενός απινιδωτή λόγω και της ιδιότητας της ως ιατρός.

Σειρά είχαν οι μεγάλοι χορηγοί της ομάδας ξεκινώντας από την "Παναιγιάλεια Ένωση Συνεταιρισμών" την ποτοποιία "Κρίνος" και την εταιρία διανομής ποτών και αναψυκτικών "Μπακαλάρος". Για λογαριασμό της εταιρίας "Κρίνος" ο κ. Γιάννης Αναστασόπουλος έπλεξε το εγκώμιο της ομάδας και δήλωσε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της όπως άλλωστε κάνει επί σειρά ετών. Τα αρτοποιεία "Μπομποτσιάρης" και το οπωροπωλείο του κ. Γιάννη Πίκουλα είχαν την δική τους σημαντική προσφορά, όχι μόνο στον Παναιγιάλειο αλλά και σε όλες τις φιλοξενούμενες αποστολές καθώς και στους διαιτητές των αναμετρήσεων, πράγμα που τονίστηκε ιδιαίτερα, αναδεικνύοντας την φιλοσοφία αλλά και την φιλοξενία του Συλλόγου.

Μετά την ομιλία του κ. Δημήτρη Μπομποτσιάρη ο οποίος συνεχάρη την προσπάθεια της ομάδας, ο Μάριος Βαλαβάνης ευχαρίστησε για τις προσφορές, τις εκπτώσεις αλλά και την εξυπηρέτηση, τα καταστήματα ειδών καθαρισμού "Αιγιοχαρτική" των κκ. Χρήστου και Αγγέλου Γιούπη όπως και την "GlassCleaning" των κκ. Παναγιώτη και Νίκου Κοντογεώργου. Επίσης τα χρώματα "Ιωάννου", τα καταστήματα εστίασης "Παλαιά Χαυτεία", "Κύβος", "Cityzen", "X Cite", τα ζαχαροπλαστεία "Δημητρίου", το οινοποιείο "Κιντώνης", τα αρτοποιεία "Ψύχας" και τα ταξιδιωτικά γραφεία "Ματθαίος tours" και "Άγγελος Σκούτας". Επίσης την "Oikoservis" και τον κ.Στάθη Μποδιώτη, τα ηλεκτρολογικά είδη "Καραβασίλης" και το κατάστημα "Υφασμα" της κας. Σίας Κατσιμπίρη. Σε μια χρονιά που χαρακτηρίστηκε από την πανδημία, η βοήθεια υγειονομικής φύσεως ήταν κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Γι' αυτό και οι ευχαριστίες προς το Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου και ιδιαίτερα στον διοικητή του κ. Αθανάσιο Γιωργάκη, στα διαγνωστικά κέντρα "Β' Διάγνωση" και τον διευθυντή τους κ.Χρήστο Πλούμη για τα covid tests καθώς και στην "Βιοδιάγνωση Αιγίου" και τον κ.Ραδάμανθυ Σκούντζο για τις δωρεάν αιματολογικές εξετάσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος. Στο σημείο αυτό η Διοίκηση του Συλλόγου συνεχάρη τον κ. Σκούντζο για την διοργάνωση των αγώνων στίβου "Αιγιάλεια", αφού τυγχάνει πρόεδρος του φίλου Σωματείου " Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς".

Σειρά για ευχαριστίες είχαν, ο ορθοπεδικός ιατρός κ. Χρήστος Παπαδόπουλος, ο καρδιολόγος κ. Γιώργος Κουτσουράκης και η παθολόγος ιατρός κα. Διαμάντω Βασιλακόπουλου για την αφιλοκερδή προσφορά τους σε υπηρεσίες και γνωματεύσεις που αφορούσαν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Επίσης το φυσικοθεραπευτήριο του κ. Κώστα Φουσέκη και των συνεργατών του καθώς και το φαρμακείο του κ. Τάκη Ρούφα. Στην συνέχεια έγινε αναφορά στην ιδιαίτερη βοήθεια που πρόσφεραν μέλη των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ομάδας και μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγιου. Στο σημείο αυτό ο παρουσιαστής ευχαρίστησε τους νομικούς συμβούλους της ομάδας κκ. Πάνο Αγγελόπουλο και Θανάση Μαυρόπουλο καθώς και τον λογιστή κ. Σωτήρη Παπαχριστόπουλο για τις υπηρεσίες που προσέφεραν αφιλοκερδώς. Έπειτα ευχαρίστησε θερμά το Σωματείο εργαζομένων της εταιρίας "Αύρα" για τον μεγάλο αριθμό εισιτηρίων διαρκείας που προμηθεύτηκε αλλά και την οικονομική ενίσχυση που πρόσφερε. Το Σωματείο εκπροσωπήθηκε απο τον πρόεδρο του, κ. Σταύρο Λειβαδίτη και τον ταμία κ. Τάκη  Ξενοκώστα.

Ο κ. Λειβαδίτης μίλησε με θερμά λόγια για την προσπάθεια της ομάδας ενώ κι αυτός αναφέρθηκε στην ανάγκη απόκτησης απινιδωτή και δήλωσε ότι μέχρι αυτό να γίνει πράξη, το Σωματείο θα μπορεί να εξυπηρετεί την ομάδα με τον δικό του αλλά και με εξειδικευμένο προσωπικό! Τεράστια οικονομική συμβολή στην προσπάθεια της ομάδας είχαν οι υποστηρικτές "supporters" του Συλλόγου όπου οι περισσότεροι απ' αυτούς συνεισφέρουν επί σειρά ετών. Ο Μάριος Βαλαβάνης ευχαρίστησε τον κ. Δημήτρη Αγγελόπουλο, γνωστό και ως "Ελβετό" για το αρκετά υψηλό ποσό που πρόσφερε καθώς και τους κκ. Αντώνη Ρέλλα, Κώστα Δεληγιάννη, Κωνσταντίνο Κορδά, Βασίλη Τρίψα, Κώστα Πουλιάση, Δημήτρη Ανδριοσόπουλο, Σταμάτη Ρόζο, Γιάννη Αναστασόπουλο, Κώστα Φουσέκη, Μιχάλη Κωστόπουλο, Θανάση Γεωργίου, Σπύρο Φουρκή, Γιώργο Μπόκολα, Αθανάσιο Μαντά και Σπύρο Αρμπή. Φυσικά δεν ξέχασε να αναφέρει ότι η σκέψη όλων στην ομάδα είναι κοντά στον κ. Νίκο Κυριαζόπουλο και την μάχη που δίνει για την αποκατάσταση της υγείας του με το ενδιαφέρον και την αγάπη του για τον Σύλλογο να παραμένουν αμείωτα! Παράλληλα ευχαρίστησε την κα. Μαρία Δαβανέλου, την κα. Κική Ασπρούκου καθώς και τους κκ. Σπύρο Πετρουτσόπουλο, Γιώργο Πιέρρο, Γιώργο Στιβαχτόπουλο και Τακη Τασσόπουλο για την αφιλοκερδή προσφορά τους σε υπηρεσίες. Στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους τους δημοσιογράφους της περιοχής που καλύπτουν το αθλητικό ρεπορτάζ και μέσω του ηλεκτρονικού και εντύπου τύπου αλλά και του ραδιοφώνου προβάλουν τον Παναιγιάλειο.

Ιδιαιτέρως ευχαρίστησε την ψηφιακή πλατφόρμα "Aigialeia tv" και τους υπεύθυνους της, κκ. Αποστόλη Αλεξανδρόπουλο και Μιχάλη Μπέσκο με τον δεύτερο να προσφέρει και μέρος προπονητικού υλικού κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Επεσήμανε ότι το "Aigialeia tv" εκτός της δυνατότητας που παρείχε στους φίλους της ομάδας σ' όλο τον κόσμο να την παρακολουθούν διαδικτυακά, την ενίσχυσε και οικονομικά, προσφέροντας μέρος των εσόδων από τις μεταδόσεις.

Το μεγαλύτερο "ευχαριστώ" βεβαια δόθηκε στους πολυπληθείς φιλάθλους της ομάδας αλλά και στους οργανωμένους "Bianconeri" για την στήριξη με τα συνθήματα τους, την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, λαχνών της λαχειοφόρου και οικονομικής ενίσχυσης κατά τη διάρκεια των αγώνων (σε όσους ήταν δυνατή η παρουσία τους στο γήπεδο λόγω των μέτρων της απαγόρευσης κατά της πανδημίας). Για το τέλος ο κ. Βαλαβάνης άφησε έναν άνθρωπο που όπως είπε, χωρίς τη βοήθεια του ίσως η προσπάθεια της Διοίκησης να μην είχε αυτή την επιτυχία. Ήταν αυτός που ενέπνευσε, που συσπείρωσε δυνάμεις, άνοιξε "πόρτες" και με την εμπειρία του έδειξε τον δρόμο! Ο λόγος για τον κ. Πέτρο Δαδιώτη ο οποίος κλήθηκε στο βήμα και με την ομιλία του ζήτησε απ'το "Αίγιο" να έρθει πιο κοντά στον Παναιγιάλειο!

Στο βήμα ανέβηκε επίσης ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Τάσος Βασίλειου, μίλησε για την τιτάνια προσπάθεια της ομάδας ώστε να πετύχει τον στόχο της μέσα στις τόσες αντιξοότητες, παρουσίασε και ευχαρίστησε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο και παρέδωσε στον κ. Δαδιώτη τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στον Σύλλογο. Σε εκείνο το σημείο προβλήθηκε στη γιγαντοοθόνη βίντεο με φάσεις και γκολ από τη φετινή προσπάθεια της ομάδας και ακολούθησε η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς. Αφού ανακοινώθηκαν οι τυχεροί αριθμοί, ο Μάριος Βαλαβάνης ευχαρίστησε την ΔΗΚΕΠΑ και την κα. Τσουκαλά για την παραχώρηση του θεάτρου ,τον κ. Σπύρο Ρηγόπουλο και την εταιρία "melody" για τον ήχο και τις προβολές, τον κ. Αποστόλη Αλεξανδρόπουλο και το "studio maik" για τα βίντεο, τις εταιρίες "Κρίνος" και "Αύρα" για τα νερά και αναψυκτικά καθώς και τα ζαχαροπλαστεία "Δημητρίου" για το κέρασμα! Η εκδήλωση έκλεισε με το σάλπισμα του Μάριου και ένα βίντεο με τον ύμνο και τις μεγάλες στιγμές της ομάδας!

Υποστήριξη: SilkTech