«Χαίρε Πάτρα, Χαίρε ΝΟΠ!» ΦΩΤΟ

Παρασκευή, Ιούνιος 25, 2021 - 2:02μμ

Μία ακόμα μεγάλη επιτυχία πέτυχαν οι παίδες του ΝΟΠ το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, όταν κατέκτησαν ακόμα ένα μετάλλιο σε επίπεδο ακαδημιών για τους «δαίμονες» σκαρφαλώνοντας στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Η διοίκηση του ΝΟΠ αποθέωσε την ομάδα σε μία συγχαρητήρια ανακοίνωση:

«Μεγάλη εμφάνιση από τους παίκτες μας που γυρνούν στην  Πάτρα νικητές με το χάλκινο μετάλλιο!

Στο μικρό τελικό του πρωταθλήματος παίδων ο ΝΟΠ επικράτησε της ομάδας του Παλαιού Φαλήρου  με 6-4 και κατέκτησε την 3η θέση του πρωταθλήματος.

Δεύτερη χρονιά με μετάλλιο για την ομάδα παίδων και τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που ο ΝΟΠ παίρνει ένα μετάλλιο στα ηλικιακά πρωταθλήματα.

Η ομάδα μας έχει πλέον εδραιωθεί στις μεγάλες δυνάμεις του ελληνικού πόλο και περιμένουμε μεγάλα πράγματα από τα παιδιά αυτά τα επόμενα χρόνια.

Το μέγεθος της επιτυχίας είναι ακόμα μεγαλύτερο όταν αναλογιστούμε ότι όλα τα παιδιά είναι από την Πάτρα σε αντίθεση με τους αντιπάλους μας που έχουν τη δυνατότητα μεταγραφικών ενισχύσεων από πολλές ομάδες.

Η συστηματική δουλειά που γίνεται στο ΝΟΠ εδώ και χρόνια από όλους τους προπονητές μας για άλλη μια φορά μας φέρνει στους κορυφαίους της Ελλάδας.

Συγχαρητήρια πρώτα απ'όλα στα παιδιά που πίστεψαν στη νίκη και τα έδωσαν όλα τις τελευταίες τρεις μέρες!

Συγχαρητήρια στον προπονητή της ομάδας Σπύρο Μπουλουγουρά και στο βοηθό προπονητή Βασίλη Λαμπάτο που τους καθοδήγησαν όπως έπρεπε!

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς των αθλητών που δίνουν το δικό τους αγώνα έξω από την πισίνα κάθε μέρα εδώ και χρόνια.

Ευχαριστούμε τον έφορο της παιδικής ομάδας Γιώργο Θωμόπουλο για την πολύτιμη βοήθεια του.

Οι επόμενες εβδομάδες είναι γεμάτες αγωνιστική δράση και πιστεύουμε ότι μέσα στο καλοκαίρι θα έρθουν και άλλες επιτυχίες.

Χαίρε Πάτρα, Χαίρε ΝΟΠ!».

Υποστήριξη: SilkTech