Γελένα Τζόκοβιτς: Η όμορφη και πανέξυπνη Σέρβα πίσω από τον Νο1 τενίστα στον κόσμο - ΦΩΤΟ

Τρίτη, Ιούνιος 15, 2021 - 11:51πμ

Το τουρνουά τένις του Roland Garros στο Παρίσι ολοκληρώθηκε με τη νίκη του Νόβακ Τζόκοβιτς απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος λύγισε μπροστά στην εμπειρία του διάσημου Σέρβου παίκτη.

Κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού, είδαμε τη 34χρονη σύζυγο του Νόβακ, Γελένα Τζόκοβιτς να καρδιοχτυπά στις κερκίδες του σταδίου, αφού αρχικά ο αγαπημένος της έχανε από τον Έλληνα πρωταθλητή.

 

Τελικά, ο Τζόκοβιτς ανέτρεψε το παιχνίδι και κατέκτησε το τρόπαιο για δεύτερη φορά στην καριέρα του.

Ποια είναι η Γιελένα Τζόκοβιτς;

Η Γιελένα Τζόκοβιτς - πρώην Ρίστιτς - είναι σύζυγος του Νόβακ Τζόκοβιτς από τον Ιούλιο του 2014.

Οι δυο τους υπήρξαν συμμαθητές και γνωρίστηκαν για πρώτη φορά όταν πήγαιναν γυμνάσιο.

Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει το 2005 και από τότε η καριέρα του Νόβακ εκτοξεύθηκε.

Παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2013.

Ο γιος τους Στέφαν γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 2014 και ο Τζόκοβιτς επιβεβαίωσε ότι έγινε πατέρας ξανά τρία χρόνια αργότερα.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι η κόρη τους Τάρα γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2017, με την Γελένα να απουσιάζει αισθητά από τις κερκίδες για να υποστηρίξει τον σύζυγό της κατά τη διάρκεια του Wimbledon τον ίδιο χρόνο.

Μιλάει 17 γλώσσες

Η Γελένα είναι επιχειρηματίας, φιλάνθρωπος και διευθύντρια του "Ιδρύματος Novak Djokovic", μια φιλανθρωπική οργάνωση για παιδιά που έχουν ανάγκη.

Έχει τιμηθεί για το φιλανθρωπικό της έργο και για τη συμβολή της στην κοινωνία. Ακόμα είναι ιδρύτρια μιας εταιρείας ψηφιακού μάρκετινγκ, της "Jelena Ristic Consulting" ενώ είχε επίσης μια σύντομη καριέρα ως μοντέλο.

Έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων και είναι πολύγλωσση, αφού μιλάει 17 γλώσσες, ενώ έχει ταλέντο στο γράψιμο και λατρεύει τα ζώα.

Εκτός από όλα αυτά, είναι μια τρυφερή μητέρα των δύο όμορφων παιδιών τους και παραμένει η μεγαλύτερη θαυμάστρια του Νόβακ.

Στον λογαριασμό της στο Instagram, η Γελένα μοιράζεται τα αγαπημένα της στιγμιότυπα με τον σύζυγό της και όχι μόνο...

Το Ιδρυμα Novak Djokovic, βοηθά τα παιδιά στη Σερβία να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους βελτιώνοντας το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας.

Στη Σερβία, το ζεύγος Τζόκοβιτς είναι εξαιρετικά δημοφιλές όχι μόνο λόγω των επιτυχιών του Νόβακ στο τένις, αλλά και για τη φιλανθρωπική τους δράση.

Υποστήριξη: SilkTech