Χουλιαράς: Το ...στιβικό απόκτημα του Γλαύκου

Τρίτη, Ιούνιος 15, 2021 - 1:45μμ

Η αρχή στις μεταγραφές έγινε για την ομάδα μπάσκετ του Γλαύκου με την προσθήκη ενός εξαιρετικού Πατρινού.

Ο λόγος για τον Γιάννη Χουλιαρά, τον 24χρονο γκαρντ που ξεκίνησε το μπάσκετ από τις ακαδημίες του Απόλλωνα και στη συνέχεια πέρασε από τον Προφήτη Ηλία, την Κεφαλονιά, τα Λεχαινά και τον Αίολο Αγυιάς.

Την επόμενη αγωνιστική περίοδο, λοιπόν, θα ενισχύσει τον Γλαύκο στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Λίγοι γνωρίζουν όμως ότι ο Γιάννης Χουλιαράς, όπως και ο αδελφός του Κοσμάς, υπήρξε και αθλητής στίβου. Εξαιρετικό ταλέντο μάλιστα στην Ολυμπιάδα, με την οποία αγωνίστηκε αρκετό καιρό μέχρι να αφοσιωθεί αποκλειστικά στο μπάσκετ!

Η ανακοίνωση του Γλαύκου:
«Το Δ.Σ του ΓΛΑΥΚΟΣ ΑΟ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Αθλητή ΓΙΑΝΝΗ ΧΟΥΛΙΑΡΑ. Ο Γιάννης Χουλιαράς είναι γεννημένος το 1997 στην Πάτρα και αγωνίζεται στην θέση γκαρντ.
Ξεκίνησε το Μπάσκετ από τις ακαδημίες του Απόλλωνα Πάτρας. Την Αγωνιστική σεζόν 2016 - 2017 αναδήχθηκε (1ος) σκόρερ στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑ - Η με την ομάδα του ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ. Έχει αγωνισθεί στον Α.Σ. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ (Α1 ΕΣΚΑ-Η), ΛΕΧΑΙΝΑ (Α1 ΕΣΚΑ-Η) και ΑΙΟΛΟ ΑΓΥΙΑΣ (Α1 ΕΣΚΑ-Η). Καλωσορίζουμε τον Γιάννη στην οικογένεια του ΓΛΑΥΚΟΥ και του Ευχόμαστε Υγεία πάνω απ' όλα και καλή Αγωνιστική σεζόν με επιτυχίες».

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech