Αγγελική Κανελλοπούλου: Η κόρη μου δεν είναι μόνο καλή αθλήτρια, είναι καλό παιδί (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάββατο, Ιούνιος 12, 2021 - 5:52μμ
Μαμά και κόρη

Η Αγγελική Κανελλοπούλου, η μητέρα της Μαρίας Σάκκαρη μίλησε τηλεφωνικά με την Ναταλία Γερμανού και το «Καλύτερα δε γίνεται»

«Το τένις είναι ένα "άτιμο" άθλημα είπε η μητέρα της Μαρίας που κατάφερε να φτάσει στις 4 του Ρολάν Γκαρός. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο τελικός θα έρθει". Είμαι πολύ περήφανη για τη Μαρία, όχι μόνο γιατί είναι καλή αθλήτρια αλλά γιατί είναι ένα πολύ καλό παιδί. Δεν μας δημιούργησε ποτέ πρόβλημα ως γονείς» είπε συγκινημένη η Αγγελική Κανελλοπούλου για την κόρη της Μαρία Σάκκαρη.

«Πριν από δυο μήνες της έλεγα να μην ανησυχεί. Και ότι θα πάει καλά. Ότι θα είναι μέσα στις 8 αλλά ευτυχώς που έκανα λάθος γιατί πήγε καλύτερα. Η Μαρία από 3 χρονών είχε μυς. Έκανε πολλά σπορ. Έπαιζε ποδόσφαιρο με τα παιδιά στο σχολείο. Δεν ήθελα να την προπονήσω γιατί η προπόνηση είναι σκληρή. Και δεν ήθελα να έρθω μαζί της σε αντιπαράθεση. Ξεκίνησε να παίζει τένις με τον παππού της. Παίζει από 7 ετών τένις κάθε μέρα».

Η Μαρία Σάκκαρη επέστρεψε από το Παρίσι στην Αθήνα, δύο μέρες μετά τον αποκλεισμό της από τα ημιτελικά του Roland Garros.
Την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια υποδέχθηκαν οι γονείς της, Κώστας Σάκκαρης και Μαρία Κανελλοπούλου, οι οποίοι της έδωσαν συγχαρητήρια για την ιστορική πορεία της στο γαλλικό grand slam.
«Μου άφησε μια πικρή γεύση, γιατί έφτασα έναν πόντο απ' τον τελικό. Όμως ήταν μία πολύ θετική παρουσία. Ήταν ένα μεγάλο βήμα για μένα και με έκανε να καταλάβω ότι μπορώ να φτάσω ψηλά. Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου. Απέδειξα κάποια πράγματα», δήλωσε μεταξύ άλλων η Μαρία Σάκκαρη

Υποστήριξη: SilkTech