ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έτσι θα είναι το «νέο» γήπεδο της Παναχαϊκής

Σάββατο, Ιούνιος 12, 2021 - 10:00πμ
Το σχέδιο για το νέο «πέταλο»

Πολύ σύντομα αναμένεται να μπουν μπουλντόζες στο γήπεδο της Παναχαϊκής και στη θέση του πέταλου θα φτιαχτούν τρεις διαφορετικοί χώροι άθλησης!

Τούτο είναι μέρος της μεγάλης επένδυσης που «τρέχει» η υπό τον Παναγιώτη Σεμιτέκολο διοίκηση της Ερασιτεχνικής για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων (γκρέμισμα πέταλου, νέο κλειστό κλπ) μέσω προγραμμάτων της Περιφέρειας. Πρόκειται για ένα πρότζεκτ τριών εκατομμυρίων ευρώ!

Το έργο που θα ενταχθεί στον αναπτυξιακό Νόμο, αφορά το γκρέμισμα του μοναδικού και ακατάλληλου αυτή τη στιγμή για χρήση, πετάλου και δημιουργία στη θέση του μίας κάθετης κερκίδας με δύο κλειστά στις άκρες της.

Το ένα κλειστό δύο ορόφων θα έχει μέσα τα γραφεία των τμημάτων και προπονητήριο, ενώ το άλλο θα γίνει το νέο «σπίτι» του μπάσκετ και του βόλεϊ.

Στον ενδιάμεσο χώρο που θα δημιουργηθεί θα υπάρχει και η αίθουσα της πυγμαχίας αλλά και εμπορικά εκμεταλλεύσιμα σημεία για καφέ και χώρο εστίασης.

Το σχέδιο έχει εκπονηθεί από μηχανικό που έχει μισθώσει η Π.Γ.Ε., όπως και η μελέτη αυτού και έχουν αποσταλεί στις αρμόδιες υπηρεσίες της αποκεντρωμένης διοίκησης και της περιφέρειας.

Το έργο εφόσον ξεκινήσει θα υλοποιηθεί σε τρεις, τουλάχιστον, φάσεις με το γκρέμισμα του πετάλου αλλά όχι και του υφιστάμενου κλειστού που θα μετατραπεί σε είδος ψηφιακού Μουσείου, ενώ θα εέχουμε και διαμόρφωση στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech