Παναιτωλικός: Πριμ «μαμούθ» από Κωστούλα – μισό εκατομμύριο για την παραμονή!

Πέμπτη, Ιούνιος 3, 2021 - 6:00μμ
Ο Φώτης Κωστούλας

Ο Παναιτωλικός παρέμεινε στη μεγάλη κατηγορία μετά από μία διαδικασία «θρίλερ» στα μπαράζ κόντρα στην Ξάνθη, όμως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναιτωλικός Φώτης Κωστούλας είχε πάρει από νωρίτερα την κατάσταση στα χέρια του!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, μετά την ήττα στην πρεμιέρα των play out από τη Λαμία, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ μίλησε με τους ποδοσφαιριστές και τους έταξε «χρυσάφι» προκειμένου να κρατήσει κατηγορία τον Παναιτωλικό.

Για την ιστορία
Ο Παναιτωλικός άρχισε τα play-out με ήττα – σοκ στο Αγρίνιο από τη Λαμία με 3-0! Έμεινε ζωντανός με την ισοπαλία 1-1 στο Αλκαζάρ και δέχθηκε νέα σφαλιάρα από τον Βόλο (3-1) στο Πανθεσσαλικό. Η κατάσταση έδειχνε σχεδόν μη αναστρέψιμη...
Κατάρες, αναθεματισμοί, απειλές, στους παίκτες και όλους στην ομάδα. Ο Φώτης Κωστούλας πήγε στα αποδυτήρια και τους είπε:

«Πιστεύω σε εσάς. Θα σώσετε τον Παναιτωλικό!» Τους δημιουργεί ένα επιπλέον ισχυρότατο κίνητρο: «Για κάθε βαθμό που θα πάρετε από εδώ και μπρος, θα έχετε 25 χιλ. ευρώ».
Η πρώτη 75άρα έγινε δική τους στο ματς με τον Απόλλωνα. Ακολούθησε η νίκη στα Γιάννενα, όπου στα αποδυτήρια τους ανακοίνωσε ότι «τα 75 γίνονται 100».
Συνέχισε να τους θυμίζει πριν από κάθε αγώνα ότι τους εμπιστεύεται και ότι στο τέλος θα πανηγύριζαν όλοι μαζί.
Ακολούθησε ο βαθμός στο Ηράκλειο και η νίκη στο φινάλε με την Ξάνθη. Η χρονιά τελείωσε με τον Παναιτωλικό στη Super League 1.

Όλοι πληρωμένοι μέχρι... σεντ
Κάπου εδώ πρέπει να τονιστεί ότι οι παίκτες είχαν εξοφληθεί στην ώρα τους σε ότι είχαν συμφωνήσει. Δόσεις συμβολαίων, μισθοί, προβλεπόμενα πριμ. Τα πάντα.
Τώρα, μετά την οριστική επίτευξη της παραμονής, τους περιμένει σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ έξτρα πριμ από το αφεντικό της ΠΑΕ!

ΠΗΓΗ: karvasaras.gr

Υποστήριξη: SilkTech