Ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ, Τζέραμι Γκραντ ψωνίζει στην Πάτρα (ΦΩΤΟ)

Τετάρτη, Μάιος 26, 2021 - 1:47μμ
Θανάσης Μπόκαρης - Τζέραμι Γκραντ

Στην Πάτρα βρίσκεται εδώ και μέρες ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ, Τζέραμι Γκραντ!

Πρωί - πρωί (25/5) μάλιστα έκανε τα ψώνια του! Για το αγαπημένο του shopping επέλεξε το Collective από όπου και το στιγμιότυπο.

Στο στιμιότυπο με τον πωλητή και υπεύθυνο διαδικτύου του καταστήματος, αλλά και φωτογράφο του Χιονοδρομικού Καλαβρύτων, Θανάση Μπόκαρη.

Πρόκειται για τον αδελφό των Τζεράι και Τζέριαν Γκραντ που αγωνίζονται στον Προμηθέα και φυσικά αυτός είναι ο λόγος, που τον έφερε στην Ελλάδα και στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.

Ο Τζέραμι Γκραντ παρακολούθησε τα αδέλφια του στον δεύτερο ημιτελικό της σειράς Προμηθέας-Λαύριο για τα ημιτελικά των play-offs της Basket League.

Ο Τζέραμι Γκραντ ολοκλήρωσε τη σεζόν φέτος στους Πίστονς, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στα play-offs του ΝΒΑ. Ετσι η χρονιά τελείωσε για τον Τζέραμι Γκραντ που αποφάσισε να έρθει στην Πάτρα για να συναντηθεί με τους αδελφούς του Τζεράι και Τζέριαν και να κάνει παράλληλα διακοπές.

Ο Τζέραμι Γκραντ αγωνίζεται στο ΝΒΑ από τη σεζόν 2014-2015 (Φιλαδέλφεια, Οκλαχόμα, Ντένβερ, Πίστονς) έχοντας σε 508 παιχνίδια και φέτος σε 54 παιχνίδια είχε μ.ο. 22,3 πόντους!

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech