Η μικρή Σόφη ετοιμάζεται για την Αμερική * Ευχές από Κ. Χατζηδάκι (ΦΩΤΟ)

Πέμπτη, Μάιος 20, 2021 - 7:25μμ

Η μάχη που δίνει η 7χρονη Σόφη Κοβάτσεφ έχει προκαλέσει Πανελλήνια συγκίνηση και μεγάλη κινητοποίηση. Η μικρούλα έχει όγκο στον νωτιαίο μυελό και για τη θεραπεία της, που δεν μπορεί να υποστηρίξει η οικογένειά της, απαιτείται ένα τεράστιο ποσό, που ξεπερνάει τις 300.000 ευρώ.

Η προσφορά αγάπης εκατοντάδων συνανθρώπων μας έφερε αποτέλεσμα και η μεταφορά της σε εξειδικευμένο νοσοκομείο στο Miami και συγκεκριμένα στο "Jackson Memorial Hospital" για να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες αποκατάστασης της υγείας της, είναι πια εφικττή!

Την Τετάρτη (19/5) η οικογένειά της συναντήθηκε με τον Υπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων Κωστή Χατζηδάκη.

"Είναι κάτι που το ήθελε από καιρό η Σόφη", εξηγεί στο sportin.gr o πατέρας της, Αντώνης Κοβάτσεφ, παλιός άσος της Ολυμπιάδας και της Παναχαϊκής και συμπλήρωσε: "Η Σόφη τον θεωρεί φίλο της τον κ. Υπουργό, τον θαυμάζει και χάρηκε πολύ που τον είδε. Είχε ακυρωθεί, λόγω κορωνοϊού, πολλές φορές η επίεσκεψή μας. Μου είπε όταν βγηκαμε από το γραφείο πως ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της".

Και κατέληξε με την ευχάριστη αποκάλυψη: "Μέσα σε δέκα μέρες το πολύ θα έχουμε φύγει για θεραπεία στο Νοσοκομείο του Μαϊάμι".

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech